Μαρκόπουλος: Δεν μας σκότωσε η Βέντσπιλς

23:05 5/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε τη Βέντσπιλς να τρέξει στον αιφνιδιασμό, γεγονός που του χάρισε τη νίκη σύμφωνα με το Σούλη Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τη νίκη τους επί της Βέντσπιλς: «Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όπως είναι και κάθε εκτός έδρας. Παίξαμε αρκετά καλά από την αρχή του αγώνα και μπορέσαμε να πάρουμε το προβάδισμα, αλλά δεν είχαμε την ίδια συνέχεια. Ωστόσο, αν και δώσαμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να ισοφαρίσει, καταφέραμε να έχουμε τον έλεγχο, είχαμε μερικές καλές

αποφάσεις στα κρίσιμα σημεία κι αυτό μας βοήθησε να πάρουμε πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Στα σημεία που χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα να αδυνατίσει και η άμυνά μας, οπότε δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να πετύχει και μερικούς αιφνιδιασμούς, αλλά και εύκολα καλάθια. Ωστόσο, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς ότι σταματήσαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τον αιφνιδιασμό της Βέντσπιλς και αυτό ήταν που μας έδωσε τη νίκη».

Για την προετοιμασία τους, πριν από το ματς με τους Λετονούς: «Η προετοιμασία μας είχε επίκεντρο τον Τσάτμαν και τον Γκραντ και ειδικά τον πρώτο που θέλαμε να τον βγάλουμε έξω από το παιχνίδι. Η Βέντσπιλς είναι ομάδα που έχει παίκτες που μπορούν να σε σκοτώσουν, αλλά κάναμε καλή δουλειά σε όλους, δεν τους αφήσαμε να τρέξουν κι αυτό σε συνδυασμό με την καλή άμυνα στον πλέι μέικερ μάς έδωσε την δυνατότητα να κερδίσουμε τον αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα