Στο ρελαντί στους «16» η Μπάγερν

23:43 5/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΡΟΜΑ: 2-0
Γήπεδο: Allianz Arena

Η Μπάγερν κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Ρόμα, έκανε το 4Χ4 και καθάρισε από απόψε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η Ρόμα ξεκίνησε το ματς και με τους τρεις Έλληνες στην ενδεκάδα κι έγινε έτσι η πρώτη μη-Ελληνική ομάδα που κάνει κάτι τέτοιο.
Η Μπάγερν είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, χωρίς όμως να μπορέσει

να απειλήσει ουσιαστικά στο πρώτο 20λεπτο. Στο 2' ο Σκορούπσκι είπε όχι σε προσπάθειες των Γκέτσε και Λαμ, ενώ στο 26' ο Ναϊνγκολάν έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Βαυαρών αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ και ο Νόιερ τον πρόλαβε. Και τελικά στο 38ο λεπτό, η Μπάγερν άνοιξε το σκορ. Ο Αλάμπα έκανε όμορφη ενέργεια και γύρισμα από αριστερά και ο Ριμπερι με πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο 48ο λεπτό ο Σκορούπσκι είπε όχι σε σουτ του Μπερνάτ, ενώ στο 52' ο Αλάμπα αστόχησε από ιδανική θέση και στο 55' ο Λεβαντόφσκι δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει το 2-0. Στο 58ο λεπτό, το βολέ του Μπενατιά, έξυσε το δοκάρι του Σκορούπσκι και στο 64' η Μπάγερν έκανε το 2-0. Ο Λεβαντόφσκι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γκέτσε εξ επαφής με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 66ο λεπτό ο Λαμ έκανε το σουτ, που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 84' ο Νόιερ είπε όχι εντυπωσιακά σε προσπάθεια του Ζερβίνιο.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Μπενατιά, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ (88' Χόιμπιεργκ), Αλάμπα (81' Ρόντε), Αλόνσο (72' Σακιρί), Μπερνάτ, Ριμπερί, Γκέτσε, Λεβαντόφσκι.

ΡΟΜΑ: Σκορούπκσι, Γιανγκά-Μπιβά, Χολέμπας (46' Κόουλ), Τοροσίδης, Μανωλάς, Ναϊνγκολάν, Ντε Ρόσι, Κεϊτά, Φλορέντζι (58' Πιάνιτς), Ιτούρμπε (74' Ζερβίνιο), Ντέστρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα