Στην πρώτη θέση η Εθνική Νέων

16:32 11/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και στον τελευταίο αγώνα της επί εδάφους Μάλτας. Επικράτησε της Ρουμανίας με 15-9 και τερμάτισε στην πρώτη θέση, που θα της δώσει μια καλή κλήρωση ενόψει του Ευρωπαϊκού Νέων που θα διεξαχθεί στη Γεωργία.

Η ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή και καλά προετοιμασμένη και έδειξε ότι το μέλλον της Ελληνικής υδατοσφαίρισης είναι παρόν. Σε ένα ακόμη παιχνίδι, οι πολλές επιλογές στην επίθεση και η πολυφωνία στους σκόρερ ήταν το όπλο της ομάδας του Σάκη Κεχαγιά.

Ποταμιάνος, Καλογεράκος και Κοπελιάδης ήταν οι κορυφαίοι για το αντιπροσωπευτικό μας

συγκρότημα, αφού πέτυχαν έκαστος 3 γκολ.

Η Ελληνική ομάδα επιστρέφει αύριο το απόγευμα στη χώρα μας.

ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ: 15-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-0, 5-1, 4-4, 4-4

Ελλάδα (Σ.Κεχαγιάς): Μανώλης Ζερδεβάς, Βαγγέλης Ποταμιάνος 3, Νίκος Αλβέρτης , Γρηγόρης Καπετανάκης 1, Ιορδάνης Μασμανίδης 1, Νίκος Κοπελιάδης 3, Νίκος Γερακούδης , Μανώλης Πρέκας 2, Μανώλης Τσαχειλίδης, Νίκος Καρακάσης 1, Μάριος Χατζηγούλας 2, Κυριάκος Σαρρής, Παντελής Καλογεράκος 3

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού μας προπονητή Σάκη Κεχαγιά, Γιάννης Φράγκος, σχολίασε την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας μας σε αυτά τα προκριματικά: «Η Ελλάδα πέρασε πρώτη από αυτά τα προκριματικά, κάτι που ήταν και ο στόχος μας για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη κλήρωση. Το κλειδί για αυτή την επιτυχία είναι οι καλοί παίχτες σε όλες τις θέσεις, φυσικά ξεκινώντας από την άμυνα και καταλήγοντας στην επίθεση. Εκεί η ομάδα σε μία ακόμα διοργάνωση παρουσιάστηκε σοβαρή, καλά προετοιμασμένη και δεμένη και αγωνίστηκε με την ίδια θέληση σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε. Μπροστά μας είναι το Ευρωπαϊκό των Νέων στη Γεωργία και εκεί θα επικεντρωθεί η προετοιμασία μας το καλοκαίρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα