Εδειραν τον Στοϊκοβιτς του Εργοτέλη

14:39 11/5/2014 - Πηγή: AEK365

Θύμα ξυλοδαρμού από οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, έπεσε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Σερβία για διακοπές και χτες το βράδυ επισκέφθηκε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.


Εκεί, όμως, έκανε ένα μεγάλο λάθος, αφού πήγε στην τουαλέτα χωρίς τον μπράβο, που είναι πάντα μαζί του! Εκεί, λοιπόν, τον περίμεναν οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, με την κατάσταση να ξεφεύγει και η λογομαχία να καταλήγει σε ξύλο. Ο Σέρβος τερματοφύλακας έφυγε από το μαγαζί με πρησμένο το μάτι του και πρόβλημα στο

σαγόνι.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, χρειάστηκε να μεταβεί σε ιδιωτική κλινική, αφού τα τραύματα που αποκόμισε ήταν σοβαρά και χρήζαν περίθαλψης. Πάντως, κάποια μέσα της Σερβίας διαψεύδουν πως το επεισόδιο είχε οπαδικό χαρακτήρα, αφού κάνουν λόγο για παρεξήγηση με... άρωμα γυναίκας. Ο Στοΐκοβιτς, όμως, είναι γνωστό πως αποτελεί persona non grata στον Ερυθρό Αστέρα, αφού μετά από 5 χρόνια στην ομάδα, αποφάσισε να φορέσει την φανέλα της μισητής Παρτιζάν.


Πηγή: gazzetta

Keywords
Τυχαία Θέματα