Στην Πρέμιερ ξανά η ΚΠΡ!

19:02 24/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΚΠΡ είναι ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ, έναν μόλις χρόνο μετά τον υποβιβασμό της! Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ, αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 58ο λεπτό, κατάφερε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να σκοράρει στο φινάλε του τελικού των πλέι-οφ ανόδου απέναντι στη Ντέρμπι Κάουντι, για να πάρει το «εισιτήριο» με το τελικό 1-0!

Σε ένα παιχνίδι, όπου έδειξε μονάχα για το πρώτο ημίωρο ότι ήταν καλύτερη του αντιπάλου της και μετά το 58ο λεπτό, όλα έδειχναν ότι θα είναι αυτή που θα συνεχίσει και του χρόνου

στην Τσάμπιονσιπ, η ΚΠΡ έκανε τη μεγάλη έκπληξη!

Έκανε δραματικό το φινάλε του μεγάλου τελικού των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ στο «Γουέμπλεϊ» και με τον Μπόμπι Ζαμόρα (που είχε περάσει με αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο) να σκοράρει στην εκπνοή των 90 λεπτών στην... σπανιότατη παρουσία των Ρέιντζερς στην αντίπαλη περιοχή, το σύνολο του Χάρι Ρέντναπ επέστρεψε άμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ!

Μαζί με το «εισιτήριο», η ΚΠΡ εξασφαλίζει και τα 134 εκατ. Λίρες που λαμβάνει σε βάθος πενταετίας ο θριαμβευτής του μίνι-πρωταθλήματος.

Ντέρμπι Κάουντι: Γκραντ, Γουίσντομ, Φόρσιθ, Θορν, Κίοχ, Μπάξτον, Χιουζ (68' Μπράισον), Μάρτιν, Ράσελ (67' Ντόκινς), Γουόρντ (92' Μπάμφορντ)

ΚΠΡ: Γκριν, Σίμπσον, Χιλ (67' Χένρι), Μπάρτον, Ονουόχα, Νταν, Χόιλετ, Ο'Νιλ, Ντόιλ (57' Ζαμόρα), Όστιν, Κράνιτσαρ (33' Τραορέ)

Keywords
Τυχαία Θέματα