Στημένη... σωτηρία για Πανιώνιο

19:20 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-3

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχάλης Κουκουλάκης

Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο, 3-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Μπορεί οι δύο ομάδες να είχαν από ένα καλό ημίχρονο, ωστόσο οι «κυανέρυθροι» με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών τα οποία προήλθαν από στημένα (φάουλ και κόρνερ αντίστοιχα) πήραν

τη σπουδαία νίκη. Έτσι οι «κυανέρυθροι» ανέβηκαν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού μετά από αρκετό καιρό. Με πέναλτι το πρώτο γκολ των «κυανέρυθρων».

Μόνο ο Πανιώνιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, έδωσε ρυθμό στο ματς με τις γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και απείλησε με τον Κολοβό μόλις στο 4'. Ακολούθησαν οι ευκαιρίες των Κόρμπου στο 18' και του Κολοβού στο 25'.

Ο ΠΑΣ το μόνο που είχε ήταν μία κεφαλιά του Μπέριου στο 41'.

Τελικά το γκολ ήρθε για τους «κυανέρυθρους» στο 44'. Ο Κουκουλάκης έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Μιχαήλ μετά από κεφαλιά του Μπουμάλ. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1.

Ο ΠΑΣ στην επανάληψη μπήκε με σκοπό να επιστρέψει στο ματς και με τον Ακόστα στο 53' απείλησε την εστία του Παπαδόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσουκαλάς έφερε το ματς στα ίσα με δυνατό σουτ.

Ο ΠΑΣ ήταν εμφανώς καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο και συνέχισε να πιέζει με στόχο την ανατροπή.

Ωστόσο, οι Ηπειρώτες δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν την υπεροχή αυτή σε κάποιο γκολ σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που στο 70' μετά από στημένη φάση με τον Οικονόμου μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Χατζηισαΐας «τελείωσε» το ματς και πάλι με κεφαλιά και πάλι από στημένο (κόρνερ).

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να... ξανα μπει στο ματς αλλά πέρα από μία ευκαιρία του Ίλιτς στο 78' δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο και το 1-3 έμεινε ως το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς, Μιχαήλ, Ακόστα, Κοροβέσης, Τσουκαλάς, Ίλιτς(83' Σαπαλίδης), Μπέριος, Τσάβες, Χαρίσης

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γιάννου(90' Μπακασέτας), Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ιμπαγάσα(81' Γκέζος), Χατζηισαΐας, Κολοβός(72' Φούντας)

Keywords
Τυχαία Θέματα