Συνήλθε η Ρεάλ…

18:53 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 0-0
Γήπεδο: Νουέβο λος Κάρμενες

Στο 0-0 κόλλησαν Γρανάδα και Μπιλμπάο.

Ανώτερη στο πρώτο μέρος η Μπιλμπάο, είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Στην επανάληψη η Γρανάδα έμεινε όλη πίσω και παρά την αποβολή του Ινσούα στο 68ο λεπτό, πήρε την ισοπαλία.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Όιερ, Νιόμ, Μπαμπίν, Μάινθ, Ινσούα, Πέρες, Ρίκο, Πίτι, Καντέιας (72' Φολκιέ), Μπανγκουρά (65' Ιμπάνιεθ), Κολουνγκά (61' Κόρδοβα)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Γουρπέγι, Μάρκος, Ρίκο, Σαν Χοσέ, Μουνιαΐν, Σουσαέτα

(79' Ουίλιαμς), Μπενιάτ (65' Ακέτσε), Αντούριθ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Στις νίκες γύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε με 2-0 της Λα Κορούνια.

Στο 6' και στο 7' ο Κουένκα έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στο 13' ο το σουτ του Ρονάλντο σταμάτησε στο δοκάρι της Λα Κορούνια. Και τελικά στο 23ο λεπτό ο Ίσκο με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ είχε κι άλλο δοκάρι πριν το γκολ και συγκεκριμένα στο 18ο λεπτό με τον Μπέιλ, ενώ στο 25' ο Φαμπρίτσιο είπε όχι σε όμορφη ενέργεια του Κριστιάνο. Στο 36ο λεπτό ο Πορτογάλος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 49ο λεπτό η Λα Κορούνια άγγιξε την ισοφάριση καθώς είχε δοκάρι με τον Μπόρχες, αλλά τελικά στο 73' ο Μπενζεμά έγραψε το 2-0.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Ιγιαραμένδι (71' Σίλβα), Ίσκο (79' Ίσκο), Κρόος, Μπέιλ, Μπενζεμά (86' Χεσέ), Ρονάλντο

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φαμπρίτσιο, Λόπο, Λουϊζίνιο, Πάμπλο, Λάουρε, Μπεργκαντίνιος, Μπόρχες (85' Ντομίνγκες), Καβαλέιρο, Πέρεθ (79' Μεντουγιάνιν), Κουένκα, Ριέρα.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΚΟΡΔΟΒΑ: 3-0
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Στην τετράδα η Σεβίλλη που κέρδισε με 3-0 την Κόρδοβα.

Στο 12ο λεπτό ο Χουάν Κάρλος είπε όχι σε σουτ του Ιμπόρα, ενώ στο 18' ο Γκιλάς αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 38ο λεπτό ο Κριτσόβιακ έκανε το 1-0 για τη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και τελικά στο 44ο λεπτό ο Μπάκα έγραψε το 2-0.

Το ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τη Σεβίλλη να κάνει το 3-0 στο 76ο λεπτό με κεφαλιά του Ιμπόρα. Στο 54ο λεπτό η Κόρδοβα είχε χάσει τον Εκένγκ με κόκκινη, ενώ στο 73' είχε αποβληθεί και ο Κριτσόβιακ της Σεβίλλης.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Βιδάλ, Παρέχα, Καρίθο, Ναβάρο, Κριτσόβιακ, Ιμπόρα, Μπανέγα, Ρέγιες (62' Ντεουλοφέου), Βιτόλο (85' Ντένις), Μπάκα (83' Φερνάντεθ)

ΚΟΡΔΟΒΑ: Κάρλος, Κρέσπο, Εντιμάρ, Πάντιτς, Γουνίνο, Ντέιβιντ (46' Μπεμπέ), Ζουκουλίνι (46' Εκένγκ), Κριν, Γκιλάς, Ράμος (56' Αμπέλ Γκόμεθ), Καρτάμπια.

Keywords
Τυχαία Θέματα