Άρωμα Ευρώπης στο Αγρίνιο

17:10 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

Με καταπληκτικό ποδόσφαιρο ο Παναιτωλικός κέρδισε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης και βρέθηκε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας και κάνει όνειρα Ευρώπης. Σε κανένα σημείο δεν απείλησε ο Αστέρας Τρίπολής
Μετά το 18ο λεπτό, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και στο 22ο λεπτό ο Άλβες απείλησε τον Κοσίτσκι με

κοντινή κεφαλιά. Στο 25' ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Μαρτίνες να βγάζει κάθετη μπαλιά στον Βιγιαφάνες και εκείνος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 28' νέα καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό όταν ο Βιγιαφάνες μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ, αλλά απέκρουσε ο Κοζίτσκι που είχε κλείσει την αριστερή του γωνία, μετά σούταρε ο Μαρτίνες, αλλά βρήκε σε αντίπαλο.
Δέκα λεπτά πριν το ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης απείλησε με ισοφάριση με τον Μπεχαράνο να πιάνει τη κεφαλιά και τον Στεφανάκο να αποκρούει.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να μπουν δυνατά αλλά ο Παναιτωλικός πήρε και πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 55ο λεπτό ο Βιγιαφάνες έκανε το σουτ και ο Κοσίτσκι απέκρουσε με τα πόδια, στην ευκαιρία για το 3-0.
Στο 63ο λεπτό ο Γκοϊάν έκανε λάθος έξω από την περιοχή, ο Βιγιαφάνες γύρισε στον Μαρτίνες, τον οποίο ανέτρεψε ο Κουρμπέλης εντός περιοχής και ο Τριτσώνης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Άλβες ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κοσίτσκι για το 2-0.
Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν τελείως παθητικός και στο 69ο λεπτό λίγο έλειψε να δεχτεί και τρίτο γκολ. Από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Μαρτίνες σούταρε αλλά ο Κοσίτσκι έδιωξε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Κέβιν, Κουτρομάνος, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Μπεχαράνο, Γοδόι, Μαρτίνες (Θεοδωρίδης 90'), Καπέλ (Μύγας 88'), Βιγιαφάνες, Άλβες (Μορένο 78').
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Κουμπέλης (Νίκο 66'), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μάσα (Πάρα 81'), Γιαννιώτας (Μπαντίμπανγκά 46'), Μπαράλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα