Έβρεξε γκολ σε Μόναχο και Λεβερκούζεν

18:53 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.-ΣΑΛΚΕ: 1-0
Γήπεδο: COMMERZBANK ARENA

Στις νίκες επέστρεψε η Άιντραχτ που κέρδισε με 1-0 τη Σάλκε.

Πολύ μέτριο το ματς στο πρώτο μέρος με την Άιντραχτ να έχει την υπεροχή αλλά όχι και τις φάσεις.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά και τελικά στο 64ο λεπτό ο Λούκας Πιαζόν έκανε το 1-0.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τσάντλερ, Μάντλουνγκ, Ρους, Οσίπκα, Χασέμπε, Στεντέρα (88' Μεντόγεβιτς), Άιγκνερ, Κίτελ (46' Πιαζόν), Μάιερ, Σεφέροβιτς (90' Φλουμ)

ΣΑΛΚΕ: Βελενρόιτερ, Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς,

Κίρχοφ, Ουτσίντα, Χόγκερ, Μπαρνέτα (68' Μέγιερ), Φουχς, Πρινς Μπόατενγκ (79' Πλάτε), Τσούπο Μότινγκ

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-5
ΓΗΠΕΔΟ: BAY ARENA
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις, η Βόλφσμπουργκ κέρδισε 5-4 στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο καλύτερο παιχνίδι της εφετινής Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-3 και 2-4, η Λεβερκούζεν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε αλλά στη συνέχεια έμεινε με δέκα παίκτες και στις καθυστερήσεις ο Μπας Ντοστ διαμόρφωσε το τελικό 4-5.
Στο πρώτο μέρος, μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Βόλφσμπουργκ και μόλις στο 6ο λεπτό ο Βιεϊρίνια πίσω από τη σέντρα προχώρησε ανενόχλητος με τη μπάλα και τη κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη μπαλιά για τον Μπας Ντοστ με τον Ολλανδό στράικερ να πιάνει τη κεφαλιά, ανάμεσα σε δυο αμυντικούς, για το 0-1.
Στο 17ο λεπτό εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νάλντο και 0-2 για τη Βόλφσμπουργκ η οποία δεν σταμάτησε και στο 29' πέτυχε και τρίτο τέρμα. Από τα αριστερά, ο Ντε Μπράινε έβγαλε τη μπαλιά και ο Μπας Ντοστ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3. Μάλιστα η Βόλφσμπουργκ έχασε την ευκαιρία για τέταρτο γκολ, πριν το ημίχρονο, όταν ο Σούρλε σημάδεψε το δοκάρι στο 34'
Η Λεβερκούζεν έκανε και τις τρεις αλλαγές με την έναρξη της επανάληψης και αφυπνίστηκε με πρωταγωνιστή τον Μιν Σον που μέσα σε δέκα λεπτά έβαλε τρία γκολ. Στο 57' ο Μπελαραμπί σούταρε, ο Μπενάλιο απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Νοτιοκορεάτης στράικερ μείωσε σε 1-3.
Στο 62ο λεπτό, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ξεκίνησε βασικός, βρήκε τον Μιν Σον που σημάδεψε και πάλι σωστά για το 2-3. Όμως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγο γιατί στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Βόλφσμπουργκ βγήκε στην επίθεση, ο Ροντρίγκεζ από τα αριστερά έβγαλε σέντρα και ο Μπας Ντοστ με προβολή έκανε το 2-4.
Η Λεβερκούζεν δεν το έβαλε κάτω και στο 67ο λεπτό μείωσε και πάλι με τον Μιν Σον σε 3-4 για να έρθει η ισοφάριση στο 72ο λεπτό. Έπειτα από διώξιμο στα τυφλά στην άμυνα της Λεβερκούζεν, η μπάλα έφτασε στον Μπελαραμπί, εκείνος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κνόχε, βρέθηκε απέναντι στον Μπενάλιο και τον πλάσαρε σωστά για το 4-4.
Όμως στο 81ο λεπτό η Λεβερκούζεν έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Σπάχιτς αποβλήθηκε, σωστά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στις καθυστερήσεις ο Μπας Ντοστ, από νέα ασίστ του Βιεϊρίνια, πέτυχε το τέταρτο γκολ του στο ματς, 9 συνολικά στο πρωτάθλημα, κάνοντας το τελικό 4-5.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Χίλμπερτ, Παπαδόπουλος, Σπάχιτς, Μπένις, Μπέντερ (46' Ρόλφες), Κάστρο, Μπελαραμπί, Μιν Σον, Τσαλχάνογλου (46' Μπραντ), Κίσλινγκ (46' Ντρμιτς)
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Κνόχε, Ροντρίγκεζ, Άρνολντ (78' Γκιλαβογκί), Λουίζ Γκουστάβο, Καλιγκιούρι (90' Γιουνγκ), Σούρλε (71' Χαντ), Ντε Μπράινε, Μπας Ντοστ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 8-0
ΓΗΠΕΔΟ: ALLIANZ ARENA
Τον Μάρτιο του 2013, η Μπάγερν Μονάχου είχε διαλύσει 9-2 το Αμβούργο το οποίο φέτος έζησε ανάλογο εφιάλτη καθώς οι νταμπλούχοι Γερμανίας ήταν σαρωτικοί κερδίζοντας με το επιβλητικό 8-0.
Στο 21ο λεπτό ο Μάρκος έκανε χέρι στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Τόμας Μίλερ άνοιξε τον χορό των γκολ. Δυο λεπτά αργότερα ο Μίλερ σούταρε, ο Ντρόμπνι έδιωξε με τον Γκέτσε να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει για το 2-0.
Στο 36ο λεπτό ήταν η σειρά του Άριεν Ρόμπεν να πάρει τη μπάλα από τα δεξιά και με φανταστικό πλασέ να τη στείλει στο δοκάρι και στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Δυο λεπτά μετά την έναρξη του ημιχρόνου, ο Ολλανδός έφτασε τα 70 γκολ στη Bundesliga κάνοντας το 4-0.
Στο 55ο λεπτό, ο Σβαϊνστάιγκερ βρήκε τον Μίλερ που με πλασέ εν στάση σκόραρε για το 5-0 της Μπάγερν Μονάχου που ήταν ασταμάτητη. Στο 56' ο Ρόμπεν βρίσκει τον Μίλερ, εκείνος τον Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός με πλασέ έκανε το 6-0.
Στο 69ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι μπαίνει μέσα στη περιοχή, σουτάρει, ο Ντρόμπνι διώχνει και έρχεται από πίσω ο Ριμπερί για να κάνει το 7-0.
Το μαρτύριο του Αμβούργου και το πάρτι της Μπάγερν Μονάχου τελείωσε στο 88ο λεπτό όταν ο Μάριο Γκέτσε, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπενάτια (59' Ριμπερί), Μπαντστούμπερ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν (71' Πιζάρο), Μίλερ (66' Γκαουντίνο), Γκέτσε, Μπερνάτ, Λεβαντόφσκι
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Ντρόμπνι, Γκοτς, Τζουρόυ, Βέστερμαν, Μάρκος (57' Όστρολεκ), Ντίαζ, Φαν ντερ Φάαρτ (57' Γίρασεκ), Στίμπερ, Γιάνσεν, Ρούντνεβς, Όλιτς (23' Νικολάι Μίλερ)

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-2
ΓΗΠΕΔΟ: WESER STADION
Ο Χέκινγκ έχει μεταμορφώσει τη Βέρντερ Βρέμης που έφτασε σε 5η σερί νίκη επικρατώντας 3-2 της Άουγκσμπουργκ. Πρωταγωνιστές οι αμυντικοί που πέτυχαν τα δυο από τα τρια γκολ της νίκης.
Στο 16ο λεπτό ο Γιουνούζοβιτς εκτέλεσε φάουλ και ο κεντρικός αμυντικός Λουκιμίγια με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Από στημένη φάση ήρθε η ισοφάριση της Άουγκσμπουργκ όταν στο 21' ο Μπομπαντίγια εκτέλεσε κόρνερ και ο Κλαβάν με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.
Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ γιατί στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σέλκε ανατράπηκε, εντός περιοχής, από τον Γκαρσία και ο Φράνκο Ντι Σάντο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 2-1 της Βέρντερ. Πριν το ημίχρονο ο Γιουνούζοβιτς εκτέλεσε κόρνερ και ένας άλλος αμυντικός, ο Γκεμπρέ Σελασιέ με κεφαλιά διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων κάνοντας το 3-1. Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, η Βέρντερ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Γιουνούζοβιτς να σημαδεύει το δοκάρι.
Στο 79ο λεπτό η Άουγκσμπουργκ μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τον Τομπίας Βέρνερ να κάνει το 3-2 αλλά δεν έφτασε στην ισοφάριση. Μάλιστα, λίγο έλειψε να δεχτεί και τέταρτο γκολ αλλά ο Γιουνούζοβιτς για δεύτερη φορά σημάδεψε το δοκάρι στο 82ο λεπτό με το 3-2 να παραμένει ως το τέλος και την Άουγκσμπουργκ να χάνει μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Βολφ, Γκεμπρέ Σελασιέ, Λουκιμίγια, Βέστεργκααρντ, Γκαρσία, Κρόος, Φριτζ (46' Αγίσιτσεκ), Γιουνούζοβιτς, Μπάρτελς, Σέλκε (75' Οζτουνάλι), Ντι Σάντο (86' Μακιάντι
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μάνινγκερ, Φέλνερ, Κάλσεν Μπράκερ, Κλαβάν, Μπάμπα, Μπάιερ, Μπομπαντίγια (58' Καϊούμπι), Χόμπιεργκ (57' Κορ), Άλτιντοπ (72' Πάρκερ), Βέρνερ, Γουόν Γι

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2-1
ΓΗΠΕΔΟ: Wirsol Rhein-Neckar-Arena
Νίκη-ανάσα για τη Χόφενχαϊμ που μετά από τρεις σερί ήττες επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας 2-1 τη Στουτγάρδη με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η μπάλα από εκτέλεση φάουλ έφτασε στον Άμπραχαμ, εκείνος σούταρε σε σώμα αντιπάλου και στην επαναφορά ο Φιρμίνο έκανε το 1-0 για τη Χόφενχαϊμ.
Η Στουτγάρδη αντέδρασε και στο μοναδικό σουτ που είχε προς την εστία ισοφάρισε όταν ο Σακάι σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μπίκακιτς και άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον τερματοφύλακα Μπάουμαν για το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Σεμπάστιαν Ρούντι με τη Στουτγάρδη να παραμένει στη τελευταία θέση.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Μπεκ, Άμπραχαμ (84' Τολιχάν), Μπίκακιτς, Σου Κιμ, Ρούντι, Σβέγκλερ, Αμίρι (57' Σαλίχοβιτς), Φόλαντ, Φιρμίνιο, Σίπλοκ (72' Μοντέστε)
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ουλράιχ, Σακάι, Μπαουμγκάρτλ, Νιντερμάιερ, Χλούσεκ, Ρομέου, Κλάιν (78' Ιμπίσεβιτς), Λάιτνερ (70' Μαξίμ), Γκέντνερ, Χάρνικ (87' Σερέι Ντιέ), Βέρνερ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΚΟΛΩΝΙΑ 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: BORUSSIA PARK
Στη 3η θέση βρέθηκε η Γκλάντμπαχ αφού κέρδισε 1-0 τη Κολωνία με γκολ στις καθυστερήσεις. Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί αλλά τους έλειψε η αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες των Κρούζε και Χέρμαν. Καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στα πρώτα 45 λεπτά η βολίδα του Ρίσε που έβγαλε ο Ζόμερ στο 42ο λεπτό.
Στην επανάληψη υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή αφού οπαδοί της Κολωνίας πέταξαν φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 56' διπλή ευκαιρία για την Γκλάντμπαχ με τον τερματοφύλακα Χορν να νικάει και Κρούζε και Σάκα. Τελικά το γκολ για τη Γκλάντμπαχ ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αζάρ να εκτελεί κόρνερ και τον Σάκα με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και τους οπαδούς της Γκλάντμπαχ στα ουράνια.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Κορμπ, Μπρόουερς, Γιάντσκε, Ντομίνγκεζ, Σάκα, Κράμερ, Χέρμαν, Τραορέ (73' Αζάρ), Κρούζε (94' Στρανζλ), Ράφαελ (82' Χργκότα)
ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Ολκόφσκι, Μαβράχ, Ουίμερ, Χέκτορ, Λέμαν, Φογκτ, Ρίσε (86' Ναγκασάβα), Χάλφαρ, Ουγιάχ (63'Πέστσκο), Οσάκο (77' Ντέιβερσον)

Keywords
Τυχαία Θέματα