Στα προημιτελικά ο Ντελ Πότρο

19:37 13/2/2014 - Πηγή: AEK365

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Ντέλπο στο ματς του δεύτερου γύρου με τον Πολ Ανρί Ματιέ, η απόδοσή του ωστόσο δεν ήταν ανάλογη και στη συνέχεια, κινδυνεύοντας να ισοφαριστεί από τον Γάλλο που διεκδίκησε ό,τι του αναλογούσε, ασχέτως αν στο τέλος «παραδόθηκε». Ο Αργεντίνος χρειάστηκε να σώσει 2 set points του Ματιέ για να πάρει στη συνέχεια τη νίκη με 6-2, 7-6(2), εξασφαλίζοντας την παρουσία του στην οκτάδα, όπου τον περιμένει ο Έρνεστς Γκούλμπις.

Εξαιρετικό το ματς στο δεύτερο σετ, με

τον Γάλλο να ανεβάζει την απόδοσή του, έχοντας μάλιστα τις ευκαιρίες του να ισοφαρίσει. Όμως, τις «πέταξε». Στο 6-5 κι ενώ βρισκόταν μόλις ένα εύστοχο χτύπημα από το να στείλει τον αγώνα σε τρίτο σετ (40/15) είδε τον αντίπαλό του να πετυχαίνει συνεχόμενους πόντους, σφραγίζοντας αργότερα την πρόκριση στο τάι-μπρέικ, έπειτα από 1 ώρα και 27 λεπτά.

Πιο εύκολο έργο είχε ο Τόμας Μπέρντιχ, Νο3 του ταμπλό, καθώς με 6-4, 6-3 επί του Νικολά Μαού έκλεισε ραντεβού με τον Γέρζι Γιάνοβιτς στην επόμενη φάση, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που ήθελαν τον Τόμι Χάας αντίπαλό του. Όμως, ο Γερμανός, Νο6 του ταμπλό δεν κατάφερε να «απαντήσει» στα δυνατά χτυπήματα του νεαρού Πολωνού, ο οποίος με εξαιρετικό σερβίς και 18 άσους μεταξύ άλλων πήρε τη νίκη με 6-4, 6-4.

Keywords
Τυχαία Θέματα