Γιαννακόπουλος: Μπαίνω στην ΠΑΕ

18:59 13/2/2014 - Πηγή: AEK365

O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρθηκε στην... κόντρα που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα με τον Γιάννη Αλαφούζο και την μήνυση προς τον ΣΚΑΪ για την εκπομπή ΔΙΚΗ!
«Μου κάναμε μια επίθεση από την εκπομπή ΔΙΚΗ και είναι η δεύτερη φορά που ο Θωμαϊδης πετάει λάσπη», τόνισε στο zoogla.gr ο κ. Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε: «Το είχε ξανακάνει πριν από κάποια

χρόνια. Απ' ότι ενημερώθηκα ήταν με την σύμφωνη γνώμη του Αλαφούζου κι αυτό με ενόχλησε κι έβγαλα κι εγώ αυτό μέσα από το onsports, την δυσαρέσκεια».
Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πρόθεση να ρίξει τους τόνους, αν ο Γιάννης Αλαφούζος δώσει επαρκή εξήγηση τόνισε: «Ναι, αν έβγαζα κάτι θα έβγαζα, όπως και οι περισσότερες εφημερίδες, ότι πρόκειται να γίνει κάποιο ραντεβού μέσα στις επόμενες ημέρες και να λυθεί το πρόβλημα. Να εξηγήσει και ο κύριος Γιαννακόπουλος ότι πρόθεση του είναι να μπει κανονικά στην ΠΑΕ βάζοντας λεφτά. Εμένα η διάθεσή μου είναι να μπω στην ΠΑΕ, θεώρησα ότι αυτό που έκανε το έκανε ίσως για να κάνω πίσω, αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω πίσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα