Με δύο νίκες στα ημιτελικά ο ΟΦΗ

18:59 13/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΦΗ: 1-2 (0-2)
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Νέας Σμύρνης

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου πέρασε πανηγυρικά ο ΟΦΗ, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-1 του Πανιωνίου κι ενώ και στο πρώτο ματς είχαν πάρει τη νίκη με 2-0.

Στο 1ο μόλις λεπτό το σουτ του Σε Εντουάρντο, πέρασε λίγο άουτ,

ενώ στο 15' ο Κολοβός βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 36ο λεπτό ο Μητρόπουλος έκοψε σωτήρια προ του Σίσιτς και στο 40' ο ΟΦΗ είχε δοκάρι με τον Περογαμβράκη. Στο 44ο λεπτό ο Σταυροαθανασόπουλος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 59' η κεφαλιά του Καμπάνταη πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κολοβός έκανε το σουτ, το οποίο κόντρα στον Μιλιάζες και πέρασε κόρνερ. Στο 61ο λεπτό ο Φερνάντες πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση και στο 63' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μακρής πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ.

Ο Πανιώνιος αντέδρασε άμεσα και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τρομερό γκολ του Κολοβού, ενώ στο 74' και στο 77' τα σουτ των Κουτσιανικούλη και Αραβίδη, έφυγαν λίγο άουτ. Ωστόσο στο 80ο λεπτό ο ΟΦΗ έκανε δύο τα τέρματά του. Μετά από λάθος της άμυνας του Πανιωνίου, ο Κουτσιανικούλης μπήκε στην περιοχή, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Ντουντου κι αυτός πέτυχε το 2ο τέρμα του με την φανέλα του ΟΦΗ σε ισάριθμα παιχνίδια

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης (65' Αραβίδης), Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός (66' Μπούζας), Καμπάνταης (59' Ντουντού), Σταυροθανασόπουλος, Ντούνης

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Σίσιτς (46' Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Παπάζογλου, Περογαμβράκης (66' Στάθης)

Keywords
Τυχαία Θέματα