Στήριξαν τους παίκτες οι οπαδοί του Ατρομήτου

18:35 13/2/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από την έναρξη της προπόνησης αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων του Ατρόμητου, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν στη φετινή περίοδο. Οι οπαδοί είπαν μεταξύ άλλων πως χαίρονται να βλέπουν όλους τους ποδοσφαιριστές να τιμούν τη φανέλα με το αστέρι. Παράλληλα, εξέφρασαν την πίστη τους πως όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, θα καταφέρουν να φτάσουν τον Ατρόμητο ακόμα πιο ψηλά.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Παράσχος έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό,

εκτός έδρας το Σάββατο (15/02), ανακοινώνοντας αποστολή με πάρα πολλές ελλείψεις. Ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ιγκλέσιας, Καραμάνο και Παπαδόπουλο, με τον Σωκράτη Φυτανίδη να επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Αρκούδας, Μπάλλας, Γκαρσία, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Φωτάκης, Καραμάνος, Γεωργίου, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ναπολεόνι, Θεολόγου Φυτανίδης

Όσο για την κατάσταση των τραυματιών, ο Καραμάνος υποβλήθηκε σε υπέρηχο στο δικέφαλο που «έδειξε καθαρός. Ο Ιγκλέσιας έκανε θεραπεία (κοιλιακούς) και το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο Παπαδόπουλος έκανε γυμναστήριο και τρέξιμο ενώ στα της προπόνησης, οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες εναντίον του Ολυμπιακού έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Τέλος, ο Στάθης Ταυλαρίδης θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στους αγώνες με Ξάνθη και Πανιώνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα