Στα μαχαίρια Ζέμαν-Φεράρα

19:28 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η αρχή έγινε από τον Φεράρα, προπονητή της Σαμπντόρια, ο οποίος ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε -ενόψει της αναμέτρησης στη Ρώμη- για τον Ζντένεκ Ζέμαν, ο οποίος είχε πει διάφορα για τη Γιουβέντους του Μαρτσέλο Λίπι, της οποίας ήταν βασικό κομμάτι στην άμυνα ο Φεράρα.

«Στα 20 χρόνια που διήρκεσε η καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής ο Ζέμαν έκανε πολλές δηλώσεις που μείωναν το κύρος της Γιουβέντους και φυσικά την καθημερινή δουλειά όλων μας. Για αυτό το λόγο, επειδή δεν

έδειξε κανένα σεβασμό στη δουλειά που κάναμε τότε όλοι καθημερινά στις προπονήσεις και τους αγώνες, δεν μπορώ να τον σεβαστώ», είπε χαρακτηριστικά ο Φεράρα και η απάντηση ήταν δεδομένη.

Λίγες ώρες μετά, ο Ζέμαν παραχώρησε τη δική του συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη για τον αγώνα με την «Σαμπ» και σχολίασε τα όσα είπε νωρίτερα ο Φεράρα λέγοντας ότι «αν ο Φεράρα θεωρεί ότι μείωσα το κύρος του τότε μπορεί να με πάει στα δικαστήρια, τα οποία βέβαια έχουν ασχοληθεί με διάφορα θέματα... Δεν είναι πρόβλημα μου».

Αμέσως μετά ο Ζέμαν τα έβαλε και με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, Μάσιμο Τσελίνο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα κάνει έφεση κατά της απόφασης να πάρουν οι Τζιαλορόσι το ματς στα χαρτιά και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του οριοθετώντας και τον στόχο για φέτος.

«Η Ρόμα μπορεί να διεκδικήσει το Scudetto καθώς οι παίκτες το πιστεύουν»!

Keywords
Τυχαία Θέματα