Στραματσιόνι: Σημαντικό το ματς με Κιέβο

19:07 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

«Είναι κατανοητό να υπάρχει κριτική μετά από μία ήττα αλλά τα συμπεράσματα θα βγουν στο τέλος της σεζόν. Υπάρχει χρόνος μπροστά μας. Δε θέλω να βρω δικαιολογίες αλλά η Σιένα δεν μας έπαιζε και στο μισό γήπεδο... Είχαμε οκτώ ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Αν είχαμε σκοράρει σε μία ή σε δύο από αυτές θα ήταν διαφορετικό το κλίμα τώρα», είπε ο τεχνικός των Νερατζούρι και όταν ρωτήθηκε για το αν τελικά δεν μπορούν να συνυπάρξουν στην 11άδα οι Αντόνιο Κασάνο και Γουέσλεϊ Σνάιντερ, απάντησε: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αυτές τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ. Δείτε το ματς με τη Σιένα όπου ο Κασάνο

έκανε μια υπέροχη ενέργεια για να σκοράρει ο Σνάιντερ αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αν έμπαινε γκολ σε αυτή τη φάση σήμερα δε θα το συζητούσαμε κάτι τέτοιο».

Από εκεί και πέρα, ο Στραματσιόνι είπε ότι «δεν έχω μαγικό ραβδάκι αλλά μπορούμε να προοδεύσουμε ως ομάδα. Ο δικός μου τρόπος για να γίνει αυτό είναι η δουλειά. Δε θέλουμε να χάσουμε άλλο ματς όπως κόντρα στη Σιένα» και στο τέλος ασχολήθηκε με την Κιέβο, την οποία η Ίντερ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης στη Βερόνα.

«Η Κιέβο είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και άντεξε αρκετά κόντρα στη Γιουβέντους στο Τορίνο. Σε ό,τι αφορά την τακτική είναι πρόκληση αυτό το ματς ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα δυσκολευόμαστε στη Βερόνα. Αυτό το παιχνίδι θα το χαρακτηρίσω κλειδί σε ό,τι αφορά το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε, πρώτα από όλα στους εαυτούς μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα