Τασότι: Όλα για τη νίκη

19:28 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

«Αν είναι ενθουσιασμένος επειδή θα είμαι ο πρώτος προπονητής της Μίλαν έστω για ένα ματς; Ναι, λίγο», είπε αρχικά χαμογελώντας ο Τασότι και συνέχισε: «Με τον Αλέγκρι δουλεύουμε μαζί καθημερινά και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και αρκετή ένταση και όχι με την καλή έννοια, δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθώ αυτό. Όλα αυτά είναι συνέπεια των αρνητικών αποτελεσμάτων και η ήττα στην πρεμιέρα από την Σαμπντόρια είναι δεδομένο ότι επηρέασε αρκετά ψυχολογικά την ομάδα. Το παιχνίδι με την Κάλιαρι, για παράδειγμα, δεν είναι όσο εύκολο θα πίστευαν

κάποιοι και δεν μπορεί να είναι εύκολο όταν υπάρχουν ήττες από Σαμπντόρια, Αταλάντα εντός έδρας».

Όπως και να έχει, οι Ροσονέρι είναι υποχρεωμένοι να βγουν από την κρίση στην οποία βρίσκονται και ο Τασότι ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Μίλαν.

«Είμαι 32 χρόνια στη Μίλαν και νιώθω πραγματικό κομμάτι της. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά ξέρω τι έχει συμβεί στο παρελθόν. Η Μίλαν είναι πάνω μου! Αυτή τη σεζόν, λοιπόν, πρέπει να παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια με το μαχαίρι στα δόντια και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Δεν έχουμε πλέον τον Ιμπραΐμοβιτς που αποτελούσε εγγύηση για 35-40 γκολ τη σεζόν μαζί με τις ασίστ».

Τέλος, ο Τασότι μίλησε και για τον Αλέγκρι, λέγοντας ότι «λυπάμαι που του επιτίθενται όλοι με αυτόν τον τρόπο. Προσωπικά τα πάω μια χαρά μαζί του και πιστεύω ότι είναι μέσα στους τρεις ή τέσσερις καλύτερους προπονητές με τους οποίους έχω δουλέψει».

Keywords
Τυχαία Θέματα