Στα ημιτελικά ο Αστέρας

21:07 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ 1-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΣΤΕΡΑ

Στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη

νίκη επί της Κέρκυρας (1-0). Οι Αρκάδες πήραν το εισιτήριο για τους «4» χάρη σε γκολ του Ηλία Σολάκη στο πρώτο μέρος, σε ένα ματς που ήταν επιεικώς μέτριο (όχι πως μας έχουν συνηθίσει σε κάτι διαφορετικό φέτος οι δύο ομάδες). Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για μια θέση στον μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετά καλός και γρήγορος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βγουν μπροστά για να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες που θα τους έφερναν κοντά στο να σκοράρουν. Ο Χουανίτο έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν από το ένα μέτρο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν έκανε το ίδιο και ο Σολάκης στο 44ο λεπτό. Ο Ροτζέριο με εξαιρετική ενέργεια ανατράπηκε, ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι, αλλά η μπάλα πήγε στον Σολάκη, ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη.

Το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά αργο και κακό σε θέαμα. Στη ουσία δεν υπήρξε φάση στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να κρατάνε εύκολα το 1-0 το οποίο τελικά τους έστειλε στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Παρά τις αλλαγές των δύο προπονητών για να αλλάξει κάτι στο ματς, κυρίως από πλευράς Κέρκυρας, το αποτέλεσμα δεν άλλαζε. Οι «Φαίακες» έδειχναν να σκέφτονται περισσότερο το πρωτάθλημα και την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα, παρά τη διάκριση στο κύπελλο. Το σκορ δεν άλλαξε και οι Αρκάδες ήταν αυτοί που πανηγύρισαν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Αργυρόπουλος, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Μπρέσκα (70’ Αρσενίεβιτς), Σολάκης (85’ Περόνε), Ροζέριο (61’ Φορμίκα), Ναβάρο.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Γραμμόζης, Καραλής (57’ Ιωάννου), Αγρίτης (69’ Καλαντζής), Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Χάμπλ, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Ζιάμπαρης, Μαρτίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα