Την… έπεσαν στον Μάνα στην Καλαμάτα

Έντονες αποδοκιμασίες και λεκτικά επεισόδια από οπαδούς της Καλαμάτας προς τον Έλβιο Μάνα περιελάμβανε το φιλικό της ομάδας με αντίπαλο την Σπερχογεία, που έληξε 3-3.

Συγκεκριμένα, αγανακτισμένοι οπαδοί της Καλαμάτας ζήτησαν επιτακτικά την παραίτηση του Αργεντινού προπονητή με αφορμή την βαριά ήττα από τον Πανηλειακό στον Πύργο.

Την κατάσταση προσπάθησαν να εκτονώσουν ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Μπιστικέας, και ο αντιπρόεδρος, Βασίλης Μουζάκης.

«Λυπάμαι

πολύ για όλα αυτά που συμβαίνουν, ειδικά αυτή την κρίσιμη στιγμή, στην Μαύρη Θύελλα. Πιο πολύ όμως φοβάμαι την αντίδραση πλέον του Γιώργου Ράλλη. Φοβάμαι πλέον ακόμη και την παραίτησή του» δήλωσε στην ιστοσελίδα sportstonoto ο Βασίλης Μουζάκης, ενώ ο Γιώργος Μπιστικέας δήλωσε: «Παιδιά θα πω στον πρόεδρο τα παράπονα και την αγανάκτησή σας, να είστε σίγουροι για αυτό. Πιστεύω ότι πλέον αυτός θα πράξει αυτό που πρέπει. Αλλιώς θα φύγω εγώ από την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Έλβιο Μάνα δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Το φιλικό τεστ έληξε ισόπαλο 3-3. Για την Καλαμάτα αγωνίσθηκαν οι: Καλιντέρης, Σπανός, Ψυχογιόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Δρούγας, Κέρμαλης, Νικητόπουλος, Μπεγέτης, Αθανασόπουλος, Κωστής και Δασκαλάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σταθόπουλος, Μερκούρης Μπιζίμης, Παγώνης, Κουρέας, Καρατζανίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα