Σούπερ ανατροπή για ΤΣΣΚΑ

20:53 2/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: 3-2
Γήπεδο: Πετρόφσκι

Σημαντική νίκη με 3-2 για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, που της έδωσε τους πρώτους της βαθμούς.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Πλζεν μέσα στη Ρωσία, καθώς άνοιξε

το σκορ μόλις στ 4ο λεπτό. Ο Πετρζέλα έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα κόντραρε στον Ιγκνάσεβιτς και στρώθηκε δεξιά στον Ραϊτόραλ, ο οποίος με τον Ακινφέεφ εκτός θέσης έκανε το 1-0. Η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά η Πλζεν γινόταν επικίνδυνη στην κόντρα όπως στο 14', όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Ακινφέεφ έκανε τραγική έξοδο, αλλά η κεφαλιά του Κόλαρ δε βρήκε στόχο, ενώ δύο λεπτά μετά, η Πλζεν έφυγε ιδανικά στην κόντρα, ο Μπακός πλάσαρε τον Ακινφέεφ που βρήκε λίγο την μπάλα, και πάνω στη γραμμή ο Βέρνμπλουμ έδιωξε σε κόρνερ. Κόντρα στη ροή του ματς όμως, η ΤΣΣΚΑ έφερε στα ίσα τα παιχνίδι στο 19ο λεπτό. Ο Μούσα έκανε όμορφη κίνηση και γύρισμα από αριστερά και ο Τόσιτς από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1. Οι Ρώσοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους και στο 29ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Τόσιτς έβγαλε όμορφα κάθετα για τον Χόντα, ο οποίος με άψογο πλασέ νίκησε τον Κόζατσικ. Στο 34' ο Κόζατσικ είπε όχι σε σουτ του Ζούμπερ και στο επόμενο λεπτό, το πλασέ του Βέρνμπλουμ έφυγε άουτ. Η Πλζεν είχε τεράστια ευκαιρία στο 45' να ισοφαρίσει, αλλά ο Ακινφέεφ απέκρουσε εντυπωσιακά το διαγώνιο σουτ του Ραϊτόραλ από τα δεξιά.

Η ΤΣΣΚΑ άγγιξε το γκολ στο 49', καθώς ο Ναμπάμπκιν έκανε τη σέντρα από δεξιά, αλλά το πλασέ του Μούσα εξ επαφής, σταμάτησε στ δοκάρι της Πλζεν, ενώ στο 53' ο Χόντα έκοψε σωτήρια πάνω στη γραμμή το σουτ του Κόλαρ από το ύψος του πέναλτι. Στο 55' μετά από κόρνερ του Ελμ, ο Μπερεζούτσκι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μούσα δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 59' ο Πετρζέλα μπήκε στην περιοχή κι έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Η ΤΣΣΚΑ, η μάλλον ο Κόζατσικ, τελείωσε τα ματς στο 78ο λεπτό. Ο Ρέζνικ πιεζόμενος από τον Τόσιτς γυρίζει στον Κόζατσικ, ο οποίος προσπαθεί να κοντρολάρει, αλλά η μπάλα του φεύγει κάτω από το πόδι και καταλήγει στα δίχτυα. Το μόνο που κατάφερε η Πλζεν ήταν να μειώσε σε 3-2 στο 90+1' με κεφαλιά του Μπακός μετά από σέντρα του Τεκλ.

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεφ, Α. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Ναμπάμπκιν, Βέρνμπλουμ, Ζούμπερ (64' Γκονζάλες), Χόντα, Τόσιτς, Ελμ (73' Μιλάνοφ), Μούσα (89' Βιτίνιο)

ΠΛΖΕΝ: Κόζατσικ, Ραϊτόραλ, Χούμπνικ, Ρέζνικ (84' Πόσπισιλ), Προτσάζκα, Χόρβατ, Χοράβα (76' Ντούρις), Πετρζέλα, Κόλαρ, Κόβαρικ (70' Τεκλ), Μπακός

Keywords
Τυχαία Θέματα