«Απογοητευμένος από την τιμωρία»

19:58 2/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χουμπ Στέφενς δεν θέλησε να πει πολλά για την αυριανή(3/10) αναμέτρηση με την Αλκμάαρ, στάθηκε όμως στην τιμωρία του από την UEFA και στα όσα κατέγραψε ο διαιτητής στον αγώνα με την Σάλκε.

Αναλυτικά:

Για το προφίλ της Αλκμάαρ: «Παίζει τεχνικό ποδόσφαιρο, κυρίως επιθετικά, κάτι που είδαμε και κόντρα στην Αϊντχόβεν που έκανε ένα ιδιαίτερα καλό παιχνίδι».

Για την αλλαγή προπονητή της Αλκμάαρ: «Απ' ότι ξέρω δεν έχει αλλάξει κάτι στην Αλκμάαρ. Ο Χέερ δεν έχει αλλάξει κάτι στην προπόνηση. Οτι ξέρω είναι από αυτά που έχω διαβάσει.

Οταν κανείς έρχεται από έναν δεύτερο αγώνα έχει άλλη ιδέα, η διαφορά ήταν ότι η Αλκμάαρ κέρδισε έναν εκτός έδρας αγώνα, ενώ εμείς έναν εντός έδρας. Δεν ξέρω αν θα έχει επίδραση αυτό αύριο»

Για τον ΠΑΟΚ και αν τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση: «Δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει καλά, ο κόσμος πλήττει, αλλά όχι ο αθλητισμός. Νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάμε τον ΠΑΟΚ σε ένα καλό επίπεδο».

Για την επιλογή του να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ: «Μίλησα με διάφορους ανθρώπους που μου έδωσαν διάφορες πιθανότητες για το μέλλον και ήταν όλα θετικά. Στην Ελλάδα μετράει πάντα η νίκη. Με ενδιαφέρει αύριο ένα καλό αποτέλεσμα. Αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα θα το απαντήσω μετά από 90 λεπτά. Δεν ξέρω πως θα πάει ο αγώνας, αν παίξει η Αλκμάαρ όπως με την Αϊντχόβεν ίσως να είναι δύσκολο».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει τους Τζαβέλλα και Νίνη: «Δεν ξέρω ακόμη αν ο Τζαβέλλας και ο Νίνης θα είναι στην ενδεκάδα. Είναι εδώ, μαζί μας. Τα παιδιά αυτά παίζουν δύο ή τρεις αγώνες την εβδομάδα και στον προηγούμενο αγώνα προτιμήσαμε να κάνουν προπόνηση παρά να παίξουν. Δεν ξέρουμε ακόμη. Το ρίσκο για να χτυπήσουν είναι μεγάλο».

Ο Στέφενς μίλησε για την τιμωρία: «Παντού πρέπει να νικάμε, εννοείται αυτό, απλώς στην Ολλανδία πρέπει να είναι κάτι όμορφο, γενικώς. Διάλεξα δύο βοηθούς, έναν Ολλανδό και έναν Ελληνα που θα με συμπαρασταθούν αύριο και νομίζω θα τα πάμε καλά. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από την εξέδρα. Σήμερα διάβασα ότι ένας Ολλανδός προπονητής είπε κάτι σε διαιτητή δημόσια, ενώ εγώ το είχα πει στα αποδυτήρια. Δεν το έκανα δημόσια, το έκανα στα αποδυτήρια, το είπα στα ολλανδικά, αν το μεταφράσεις στα αγγλικά μπορεί να το καταλάβει αλλιώς κάποιος. Είμαι πολύ απογοητευμένος, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μετά. Περιμένω ακόμη αντίδραση. Δεν νομίζω να είναι λογικά αυτά που έγιναν», και συνέχισε: «Δεν ξέρω τι έχει διαβάσει η ΟΥΕΦΑ, είμαι απογοητευμένος από την τιμωρία, αλλά περισσότερο από τον διαιτητή που του μίλησα στα ολλανδικά και τα μετέφρασε στα αγγλικά που είχαν άλλο νόημα, ήταν πιο βαριά. Σαν ΠΑΟΚ θέλουμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα. Όχι επειδή με έστειλαν στην εξέδρα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει πάντοτε, αλλά όχι ότι δεν θα μπορώ να έρθω στον αγώνα επειδή είπα κάτι στον διαιτητή».

Αν είναι ευκαιρία να αποδείξει κάτι που παίζει στην Ολλανδία: «Σαν ΠΑΟΚ θέλουμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα, όχι μόνο αυτόν. Οχι επειδή ο διαιτητής με έστειλε στην εξέδρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει πάντοτε. Αλλά δε σημαίνει ότι επειδή ο διαιτητής είπε κάτι εγώ δε μπορώ να είμαι στον αγώνα. Αν το μεταφράσεις, ο άλλος μπορεί να το δει αλλιώς».

Αν η απουσία του επηρεάζει τους παίκτες του: «Λείπει φυσικά, το δεδομένο αυτό. Το συζητήσαμε όμως πριν τον αγώνα για το τι θα γίνει και έχουμε σχεδιάσει πριν τον αγώνα τι θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα