Πέρασε σαν άνεμος από τη Ρώμη

20:57 22/11/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-3
Γήπεδο: Ολίμπικο

Τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς από τη Ρόμα διατήρησε η Γιουβέντους που έκανε πλάκα με 3-0στη Λάτσιο.

Στο 11' και στο 14' τα σουτ των Ντ Φρι και Τέβες πέρασαν λίγο άουτ, ενώ στο 17' ο Καντρέβα έχασε μεγάλη ευκαιρία από καλή θέση. Και τελικά στο 25' ο Πογκμπά κατέβασε όμορφα στο ύψος της περιοχής και με σουτ, έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 30ο λεπτό ο Γάλλος άσος της Γιουβέντους είχε και δοκάρι.

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 55ο λεπτό ο Μαρκίζιο έφυγε καταπληκτικά

από δεξιά, άδειασε τον Τσάνα κι έσπασε στον Τέβες που με σουτ από τα ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Η Γιουβέντους έκανε επίδειξη δύναμης και στο 63' έγραψε το 3-0 σαν σε προπόνηση. Πίρλο, Περέιρα και Πογκμπά έκρυψαν την μπάλα με τον Γάλλο να κάνει με απλό τρόπο το 3-0. Στο 70ο λεπτό αποβλήθηκε ο Παντοΐν, αλλά στο 74' ο Ματιέλο έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Παντοΐν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Πίρλο (77' Βιδάλ), Μαρκίζιο, Περέιρα (73' Ματιέλο), Πογκμπά, Τέβες, Γιορέντε (61' Μοράτα)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μαρκέτι, Ντε Φρι, Μπάστα (87' Καβάντα), Τσάνα, Μπρααφχάιντ, Παρόλο, Μπίλια, Λούλιτς, Καντρέβα, Κλόζε (57' Τζόρτζεβιτς), Κεϊτά (57' Άντερσον).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΡΟΜΑ: 1-2
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ'Ιτάλια

Παρότι βρέθηκε να χάνει από το 1ο κιόλας λεπτό, η Ρόμα κέρδισε τελικά με 2-1 την Αταλάντα κι έπιασε έσω και προσωρινά τη Γιουβέντους.

Σοκ από το πρώτο λεπτό κιόλας για τη Ρόμα, καθώς με τη συμπλήρωση 56 δευτερολέπτων, ο Ραϊμόντι άδειασε από δεξιά τον Κόουλ, έβγαλε και τη σέντρα και ο Μοράλες με σουτ έκανε το 1-0 για την Αταλάντα. Μάλιστα στο 10ο λεπτό το σουτ του Μπαζέλι σταμάτησε στο δοκάρι της Ρόμα, ενώ στο 23' ο Λιάγιτς έκοψε από αριστερά στα δεξιά και με σουτ έκανε το 1-1. Η Ρόμα ανέβασε στροφές από εκεί και πέρα και στο 42ο λεπτό, ο Λιάγιτς από αριστερά έσπασε στον Ναϊνγκολάν που με σουτ έφερε τούμπα το ματς.

Στο 65ο λεπτό η κεφαλιά του Τσερούμπιν πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 82' ο Μοράλες αστόχησε από καλή θέση. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μποάκι της Αταλάντα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Ντραμέ, Μπελίνι, Στεντάρντο, Τσερούμπιν, Μπαζέλι (70' Γκράσι), Γκόμες (75' Μπιάνκι), Ραϊμόντι, Καρμόνα, Μοράλες, Ντένις (75' Μποάκι).

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης (49' Σόμα), Μανωλάς, Αστόρι, Κόουλ, Ντε Ρόσι, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Ντέστρο, Λιάγιτς (82' Κεϊτά), Ιτούρμπε (59' Φλορέντζι).

Keywords
Τυχαία Θέματα