Με συνοπτικές διαδικασίες τα κορίτσια

20:32 22/11/2014 - Πηγή: AEK365

Μια «καθαρή» και γρήγορη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ένωση για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 νίκησε με 3-0 σετ το Μαρκόπουλο, χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία κι επέστρεψε στα «τρίποντα», μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, την περασμένη εβδομάδα.

Το ματς

Δυνατό το ξεκίνημα πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία πάτησε πάνω στα προβλήματα που αντιμετώπισε

το Μαρκόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καλά ποσοστά σε υποδοχή και μπλοκ, με αποτέλεσμα οι παίκτριες του Μανώλη Ρουμελιώτη να το εκμεταλλευτούν και να δημιουργήσουν γρήγορα μια υπέρ τους διαφορά (13-6). Ίδιο το σκηνικό και στη συνέχεια του πρώτου σετ με αποτέλεσμα να καταλήξει σε «κιτρινόμαυρα» χέρια (25-14).
Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ η Ένωση έδειξε να μπλοκάρει και οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να αντιδρούν, με αποτέλεσμα να πάρουν ακόμα και διαφορά τριών πόντων (6-9). Οι «κιτρινόμαυρες», όμως κατάφεραν με καλό σερβίς να ανατρέψουν το σκορ και να περάσουν γρήγορα μπροστά (11-9). Έτσι, παρά την πίεση του Μαρκόπουλου η ΑΕΚ έφτασε στο 2-0 στα σετ (25-17).
Παρά την μαχητικότητα του Μαρκόπουλου και στο τρίτο σετ η ΑΕΚ κατάφερ ένα βγάλει την μαχητικότητα και το πάθος που χρειαζόταν κι έφτασε στο 25-21, που της έδωσε τη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-14, 25-17, 25-21.

Keywords
Τυχαία Θέματα