Σνάιντερ: Καμία έκπληξη η κλήση μου στην Εθνική

15:52 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας βρίσκεται μετά από καιρό ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ με Γαλλία και Φιλανδία με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να υποστηρίζει πως η κλήση του στην εθνική ομάδα δεν του προκάλεσε έκπληξη.

Σε δηλώσεις του σε ολλανδικά Μέσα, ο Σνάιντερ τόνισε: "Δεν με εξέπληξε η κλήση αυτή και η επιστροφή μου στην εθνική. Είμαι σε καλή κατάσταση και θεωρώ πως έχω πολλά να δώσω στην εθνική

μου. Ο προπονητής μού είχε εξηγήσει τους λόγους που τον είχαν οδηγήσει στον αποκλεισμό μου στα προηγούμενα ματς και ήταν απόλυτα σαφής. Συνεπώς, τώρα που αγωνίζομαι κανονικά, περίμενα πως θα με καλέσει πάλι".
Για τον στόχο της Ολλανδίας στα προκριματικά, ο μεσοεπιθετικός της Γαλατάσαραϊ τόνισε: "Έχω συζητήσει πολλές φορές με τον Φαν Χάαλ και έχουμε ξεκαθαρίσει πως πρέπει να προκριθούμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ο ίδιος μου τόνισε πως υπολογίζει σε εμένα. Μην ξεχνάτε πως ακόμα είμαι ο αρχηγός της Ολλανδίας. Θα κάνω τα πάντα ώστε η ομάδα μου να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα