Σ.Φ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 DEFENDERS

14:41 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ...

Ενωσίτες καλημέρα,
είμασταν από τους πρώτους που καταδικάσαμε την κίνηση του Κατίδη και συνεχίζουμε να πιστεύουμε βέβαια οτι αυτός ο χαιρετισμός δεν έχει καμία σχέση με την Ιστορία της ΑΕΚ και μας προσβάλει όλους.
Είμαστε όμως οι πρώτοι που θα τονίσουμε ότι δεν είμαστε ανθρωποφάγοι και υποκριτές και να κρυβόμαστε, όπως κάποιοι, πίσω από δήθεν δημοκρατικά ιδεώδη.
Από την Κυριακή που βγήκε η πρώτη μας ανακοίνωση μέχρι σήμερα διαπιστώσαμε και πιστεύουμε οτι η κίνηση του Κατίδη ήταν μία ανόητη κίνηση

και από από πουθενά δεν προκύπτει οτι αυτό το παιδί είχε ή έχει κάποια σχέση με τον φασισμό και τα ναζιστικά ιδεώδη.
Είναι δυστυχώς και ο Κατίδης ένα από τα χιλιάδες αμόρφωτα και ανεκπαίδευτα παιδιά της σύγχρονης Ελλάδας που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να αντιγράφουν χωρίς κρίση το ένα το άλλο..
Ως άνθρωποι πάνω απ\'όλα θα πρέπει να βοηθήσουμε αυτό το παιδί να βρεί τον δρόμο που δεν του επέτρεψαν κάποιοι άλλοι να βρεί και να του γίνει μάθημα από το σοκ το οποίο προκάλεσε οτι εκτός από τα πόδια του θα πρέπει να χρησιμοποιεί πολύ πιο συχνά το μυαλό του.
Νεαρέ Κατίδη,
όπως είδες και ο ίδιος το γκολ που έχασες με τον ΠΑΟ ξεχάστηκε με το γκολ στη Βέροια όμως νεαρέ Κατίδη όπως είδες η κίνηση που έκανες μετά το γκολ επί της Βέροιας δεν ξεχνιέται ούτε μαζεύεται εύκολα.
Η Πολιτεία και η ΕΠΟ ας μας πουν πρώτα τι κάνουν για το πνευματικό επίπεδο της σημερινής νεολαίας και των ποδοσφαιριστών και μετά να αρχίσουν τα κλάματα , τα αναθέματα, τις καταδίκες και τους εξοβελισμούς.
Αλήθεια ο κ. Ιωαννίδης τι ψήφισε για την άρση ασυλίας του Κασιδιάρη ?
Πώς το είπε ? Δεν κατάλαβε, έκανε λάθος κάτι τέτοιο νομίζουμε.
Και είναι πάνω από 60 χρονών , υπουργός και όχι ένας πιτσιρικάς ποδοσφαιριστής που τώρα ξεκινάει η ζωή του.
Η κίνηση Κατίδη ηλίθια και καταδικαστέα πέρα για πέρα και να υποστεί σίγουρα τις συνέπειες αυτής όμως με τίποτα δεν πρέπει να γίνουμε ανθρωποφάγοι και να καταδικάσουμε σε αφανισμό την ζωή ενός 20χρονου παιδιού .

ΕΝΩΣΙΤΕΣ κοντά στην ομάδα
Η ΕΝΩΣΗ απαιτεί ΕΝΩΣΗ

Σ.Φ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 DEFENDERS
Eσπερίδων 95 Καλλιθέα

Keywords
Τυχαία Θέματα