Σκέψεις για ματαίωση των τελικών της Α1

13:06 19/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα σε 48 ώρες ο ελληνικός αθλητισμός πλήττεται από κρούσματα "τυφλής" βίας καθώς μετά την επίθεση με πέτρες που δέχτηκε το πούλμαν της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού καθοδόν για το ΣΕΦ, τα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστοι πυρπόλησαν το πούλμαν της αποστολής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς για το Final-4 του Κυπέλλου.

Το τελευταίο περιστατικό έχει προβλημάτισε έντονα την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο ακόμα και ματαίωσης των τελικών της Α1 μπάσκετ.
Πολιτεία και Αστυνομία εκτιμούν πως η πυρπόληση του πούλμαν του Ολυμπιακού ήταν τα αντίποινα για τον πετροβολισμό του πούλμαν του Παναθηναϊκού και εκφράζονται φόβοι πως οι επιθέσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες καθώς θα βρίσκονται σε εξέλιξη οι τελικοί της Α1 μπάσκετ που θα ξεκινήσουν την Δευτέρα μετά την ματαίωση του πρώτου τελικού την περασμένη Πέμπτη.
Όλα τα σενάρια πλέον είναι πιθανά με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή σε συνεργασία με την Αστυνομία να ζητά πρόσθετα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και να διεξαχθούν οι τελικοί της Α1 μπάσκετ χωρίς προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα