Σφαγή... εκατομμυρίων ευρώ

10:24 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Μπορεί η εφημερίδα να... αποθεώνει αρχικά τον Τοτσέ που με το γκολ χάρισε το γκολ της νίκης στον ΠΑΟ και το δικαίωμα να παίξει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τονίζεται ιδιαίτερα η φάση του 16' με το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ: "Βοηθός - "κλέφτης", είναι στο σχόλιο της εφημερίδας η οποία

προσθέτει: "Με προκλητική υπόδειξη ο Σωτηρόπουλος στέρησε από την ΑΕΚ το καθαρό 0-1 και από τον Νίκο Λυμπερόπουλο ένα πολύ σημαντικό γκολ στο φινάλε της καριέρας του".

SPORTDAY

Ξεκάθαρα για αλλοίωση αποτελέσματος μιλάει η εφημερίδα: "Κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Λυμπερόπουλου στο 16'", σημειώνει η SD για το χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ, ωστόσο προσθέτει πως ο ...αγώνας τώρα αρχίζει για την ΑΕΚ: "Ο Ντέμης Νικολαΐδης δίνει αγώνα για να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την «Ένωση», ωστόσο η ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας καθιστά επιφυλακτικούς πολλούς από όσους έχουν εμφανιστεί θετικοί στο να βοηθήσουν. Παράλληλα, είναι αδύνατο μέχρι τις εκλογές να γίνει νέος διακανονισμός των οφειλών προς την Εφορία, καθώς είναι αδύνατο να επιβιώσει η ΠΑΕ αν δεν υπάρξει νέα συμφωνία με το Δημόσιο με μείωση του ποσού της μηνιαίας δόσης και επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των οφειλομένων.

Παράλληλα, η ΑΕΚ μπορεί να εξασφάλισε μέσα στο γήπεδο τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αγωνιστεί τελικά. Ακόμη εκκρεμεί η καταβολή 150.000 ευρώ για τις οφειλές απέναντι σε Μαϊστόροβιτς, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Μπρέινταμπλικ και Πόρτσμουθ, ενώ η ομάδα δεν έχει φορολογική ενημερότητα. Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα περάσει σήμερα από την ΕΠΟ, αλλά δεν έχει κάτι... νεότερο να πει, μιας και χρειάζονται λεφτά κι όχι υποσχέσεις".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τίτλο "ποιο οφσφάιντ ρε λαμόγια;" η εφημερίδα διερωτάται για την απόφαση του Σωτηρόπουλου που στέρησε από την ΑΕΚ το δικαίωμα να προσπαθήσει ως το φινάλε για το Τσάμπιονς Λιγκ: "Έτσι γράφουν την ιστορία, έτσι στερούν από την ΑΕΚ την ευκαιρία να διεκδικήσει 10 εκατ. ευρώ και να λύσει τα προβλήματά της", γράφει η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ και προσθέτει: "Ξεπέρασαν και τον Βασσάρα του 2005 χθες στο ΟΑΚΑ ο Κάκος και ο βοηθός του Σωτηρόπουλος. Ακυρώθηκε η γκολάρα του Λυμπερόπουλου στο 16' με ανύπαρκτο οφ σάιντ. Αντί να γίνει το 0-1 και να διαλυθεί ο ΠΑΟ που σερνόταν η ΑΕΚ αναγκάστηκε να ρισκάρει και να βγει όλη στην επίθεση με αποτέλεσμα να γίνει το 1-0 στο 62'".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ γράφει για "κλοπή 20 εκατ. ευρώ" και προσθέτει: "Έγκλημα κατά της ΑΕΚ από τον βοηθό Σωτηρόπουλο. Δεν είδε αυτό που είδε όλη η Ελλάδα και ακύρωσε την γκολάρα του Λυμπερόπουλου, στερώντας όπως ο Βασσάρας έτσι κι αυτός δόξα και τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον θλιβερό ΠΑΟ (που ξεκίνησε να σπρώχνεται από το ματς με τον ΠΑΟΚ), ατύχησε όμως να χάσει με τραυματισμό τον Λεονάρντο, νωρίς νωρίς και στη συνέχεια τον Μανωλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα