Και τώρα τρέχουν στον ΠΑΟΚ

09:34 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ και αυτό σημαίνει πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του για την σεζόν 2012-13 ξεκινάνε στις 19 Ιουλίου με το πρώτο παιχνίδι στα πλαίσια της δεύτερης προκριματικής φάσης του Europa League. Έτσι ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν θα πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο με πολλά θέματα

να εκκρεμούν και τους ανθρώπους της διοίκησης να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να είναι όλα έτοιμα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 10 Ιουλίου.

Την Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τον Λάζλο Μπόλονι όπου θα ξεκαθαριστεί αν ο Ρουμάνος τεχνικός θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην Τούμπα ενώ την ΠΑΕ θα απασχολήσει και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν με τους Πάμπλο Γκαρσία, Λίνο και Τσιρίλο να είναι πιο κοντά στην ανανέωση σε αντίθεση με τους Ίβιτς, Νιμανί, Χαλκιά Μπαλάφα με τον Σνάουτσνερ να αποχαιρετά από χθες.
Ωστόσο σήμερα Δευτέρα είναι μια κρίσιμη μέρα στο θέμα της αδειοδότησης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα να είναι παρών στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ έχοντας στα χέρια του το έγγραφο με το οποίο θα αποδεικνύεται πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πάρει δάνειο από τον Σαββίδη ύψους 2 εκ. ευρώ. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι εύκολα γιατί η επιτροπή εξετάζει την βιωσιμότητα των ΠΑΕ και στον ΠΑΟΚ υπάρχουν χρέη που έχουν μετακυλήσει στην επόμενη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα