Σάκοτα: Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε

21:49 16/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ως ένα δυνατό τεστ για να μετρήσει τις δυνάμεις των παικτών του, είδε το σημερινό παιχνίδι ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος στάθηκε στα σημεία που κρίθηκε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκός. Για μας ήταν ένα πολύ δύσκολο τεστ. Είδαμε τι μας λείπει σε ένα

τόσο μεγάλο παιχνίδι. Η άμυνα του Παναθηναϊκού μπορεί να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και αυτό έκανε και σε εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε αρκετά, αλλά στο δεύτερο μας σταμάτησαν τα σουτ και στη συνέχεια ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς εμείς δίνουμε σε τρεις μέρες παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και όπως ξέρετε ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ παίζουν πολύ συχνά παιχνίδια, ενώ εμείς κάποιες φορές περιμένουμε και πάνω από δέκα μέρες. Φέτος μας λείπουν πολλά πράγματα αλλά κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για την παρουσία του κόσμου, για να πει: «Συγχαρητήρια στον κόσμο μας, που γέμισε το γήπεδο. Εννοείται ότι κάποιοι πίστευαν ότι μπορούμε να κάνουμε γρήγορα μεγάλα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή», ενώ για το ενδεχόμενο ενίσχυσης: «Φυσικά το θέμα είναι ότι ο Ίαν είναι ένας καλός παίκτης και θα τον θέλαμε στην ομάδα μας, αλλά όπως ξέρετε δεν είναι σωστό κάθε λίγο και λιγάκι να φέρνουμε καινούργιους παίκτες. Προς το παρόν είμαστε αυτή που είμαστε, ούτε παίζουμε Ευρώπη, ούτε μπορούμε να χτυπήσουμε ψηλά όπως κάποιον τελικό. Φυσικά έχουμε κάποιες θέσεις, αλλά πιστεύω ότι για τον στόχο που έχουμε, είμαστε αρκετά καλή ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα