Σα Πίντο: Ο Τάτος να γίνει περισσότερο επαγγελματίας

13:21 30/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ανδρέας Τάτος έμεινε εκτός αποστολής του Ατρομήτου για το παιχνίδι με την Ξάνθη, λόγω καθυστερημένης άφιξης του σε δυο προπονήσεις της ομάδας, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να σημειώνει πως ο Έλληνας μέσος θα πρέπει να γίνει περισσότερο επαγγελματίας.
Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ατρομήτου μιλώντας για τον Τάτο τόνισε: "Δεν υπάρχει κάτι. Είναι πολύ καλό παιδί, γενικά ευδιάθετο, κάνει πλάκα με όλους, είναι επαγγελματίας, απλώς πρέπει κάποια στιγμή

να είναι περισσότερο επαγγελματίας. Όταν δουλεύουν όλοι, να δουλεύει και εκείνος. Όταν θεωρώ ότι κάποιος δεν μπορεί να σκεφτεί σωστά για συγκεκριμένους λόγους δεν τον χρησιμοποιώ".
Για τη νίκη επί της Ξάνθης, ο Σα Πίντο δήλωσε: "Ήταν εξαιρετική νίκη. Το πιο σημαντικό για σήμερα ήταν η νίκη. Στο ποδόσφαιρο το πιο δύσκολο είναι να κερδίζεις. Κάποιες φορές το ξεχνάμε αυτό. Δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες όσες με τον Αστέρα και αυτό οφείλεται και στην αντίπαλη ομάδα.
Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ισορρόπησαν τα πράγματα. Με το δεύτερο γκολ ηρέμησε η ομάδα. Το δεύτερο γκολ ήταν επίσης σημαντικό για εμάς για να μπορέσουμε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι στη συνέχεια. Έκαναν μια φάση με τον Κλέιτον, αλλά αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα αυτού του παίκτη. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο για εμένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα