Ντοκιμαντέρ για τον Κερτ Κομπέιν με παραγωγό την κόρη του (ΦΩΤΟ)

13:08 30/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα ακόμα ντοκιμαντέρ ετοιμάζεται για τη ζωή του Κερτ Κομπέιν, της «ψυχής» των Nirvana. Ωστόσο, αυτό πρόκειται να είναι τελείως διαφορετικό από τα πολλά άλλα που έχουν γυριστεί στο παρελθόν καθώς είναι το πρώτο που έχει τις «ευλογίες» της οικογένειας του Κομπέιν. Μάλιστα, η κόρη του Κομπέιν με την Κόρτνεϊ Λοβ, Φράνσις Μπιν έχει ρόλο παραγωγού στο ντοκιμαντέρ.

Η νέα ταινία, με τίτλο Montage of Heck, αναμένεται

να κυκλοφορήσει την ερχόμενη χρονιά από το αμερικάνικο κανάλι HBO και θα περιέχει υλικό που έχει παραχωρηθεί από την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τα όσα λένε ως τώρα οι δημιουργοί της, η ταινία θα αλλάξει πολλά από όσα γνωρίζαμε για τον Κομπέιν.

«Η ταινία θα αποτελεί μια εκτενή ανασκόπηση στη ζωή και τη τέχνη του Κερτ», αναφέρει η κόρη του frontman των Nirvana, Φράνσις Μπιν.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μπρετ Μόργκεν, σκηνοθέτης και του ντοκιμαντέρ Crossfire Hurricane για τους Rolling Stones.

«Όταν άρχισα να ψάχνω στα αρχεία του Κερτ ανακάλυψα πάνω από 200 ώρες ακυκλοφόρητης μουσικής, ανακάλυψα έναν μεγάλο αριθμό έργων τέχνης, αμέτρητες ώρες βιντεοσκοπημένου ακυκλοφόρητου υλικού με την οικογένειά του και πάνω από 4.000 σελίδες γραπτών», ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Το όνομα της ταινίας, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, προέκυψε από μια ακυκλοφόρητη κασέτα που έφτιαξε ο ίδιος το 1988. Ακόμη, αναφέρει πως το υλικό «εκθέτει ένα άγνωστο προς το κοινό προφίλ του τραγουδιστή, αφού ο ίδιος σπάνια αποκάλυπτε πτυχές της ζωής του στα μέσα».

Παράλληλα, είπε «Όταν έψαχνα τα αρχεία του ήρθα αντιμέτωπος με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο από αυτόν που προέβαλλαν τόσα χρόνια τα μέσα. Ο τρόπος που ο Κερτ εξέφραζε τον εαυτό του στις συνεντεύξεις, ήταν μια αχνής αναφορά στο ποιος ήταν στην πραγματικότητα».

Η ταινία θα πλαισιώνεται από τραγούδια και μουσική του συγκροτήματος, γνωστή και άγνωστη προς το κοινό. Ο σκηνοθέτης ψάχνοντας τα φωτογραφικά αρχεία του τραγουδιστή τόνισε πως «Αυτά τα κομμάτια προβάλλουν έναν κόσμο που κανείς δε έχει δει».

Η Κόρτνεϊ Λοβ σε συνέντευξή της σχετικά με την ταινία ενέκρινε το εγχείρημα θεωρώντας πως θα ήταν καλό οι θαυμαστές του τραγουδιστή να γνωρίσουν ποιος ήταν πραγματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα