Ρονάλντο: Δεν με απασχολεί η Χρυσή Μπάλα

11:00 19/11/2011 - Πηγή: AEK365


Με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για να παραλάβει την εφετινή "Χρυσή Μπάλα" με τον ίδιο ωστόσο να υποστηρίζει πως δεν τον απασχολεί το συγκεκριμένο βραβείο καθώς έχει στο μυαλό του την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα "Record", ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για
- Το βραβείο της "Χρυσής Μπάλας": "Έχουμε σπουδαία επαφή με τους οπαδούς

της ομάδας μας, παίζουμε πολύ καλά και αυτό αναγνωρίζεται από τους φιλάθλους μας. Εγώ είμαι αφοσιωμένος στην Ρεάλ και αυτό το βραβείο δεν με απασχολεί".
- Τους στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης: "Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ προκαλούσε πάντα την απόλυτη χαρά σε αυτόν τον σύλλογο. Η Ρεάλ είναι πάντα το φαβορί, αλλά γνωρίζουμε τις δυσκολίες της κατάκτησης του τροπαίου. Εγώ, όμως, θεωρώ ότι μπορούμε να το κερδίσουμε".
- Το φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ: "Οι αντίπαλοι μας είναι πάντα οι ίδιοι: Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Ίντερ και Μπάγερν. Η τωρινή Ρεάλ, όμως, είναι ίσως η καλύτερη από αυτές που έχω μετάσχει. Πρέπει να κατακτήσουμε τίτλους για να επιβεβαιώσουμε την άποψη μου".
- Την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία αναδείχθηκε: "Η Σπόρτινγκ τα πάει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα, έχει ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες και έχει σπουδαίο προπονητή. Έχει όλα τα εχέγγυα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα".
- Το επίπεδο του πορτογαλικού πρωταθλήματος: "Όλοι εκείνοι που παρακολουθούν το πορτογαλικό ποδόσφαιρο μπορούν να αντιληφθούν ότι το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία γίνεται πιο ανταγωνιστικό με το πέρασμα των χρόνων. Υπάρχουν καλοί παίκτες σε όλες τις ομάδες κάθε χρόνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα