Μπαλάφας: Μονόδρομος η νίκη με Παναιτωλικό

10:50 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 25 Σεπτεμβρίου με τον Σωτήρη Μπαλάφα να υπογραμμίζει πως η νίκη στο ματς της Κυριακής είναι μονόδρομος.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο 25χρονος στόπερ τόνισε: "Πιστεύω πως ο αγώνας με τον Παναιτωλικό αποτελεί μια καλή αρχή για να επιστρέψουμε στις νίκες. Είναι αναγκαίο να δείξουμε στην Ελλάδα

το αγωνιστικό πρόσωπο, και να φέρουμε τα ανάλογα αποτελέσματα, που επιδεικνύουμε στην Ευρώπη. Η νίκη επί του Παναιτωλικού αποτελεί μονόδρομο. Είναι ευκαιρία για ανασύνταξη, μιας και επέστρεψαν και αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές στην δράση".

Στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό, ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει ο, διεθνής με την Εθνική Νέων, Κώστας Σταφυλλίδης ο οποίος θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον ίδιο να δηλώνει στην εφημερίδα "Sportday": "Το σκέφτομαι συνέχεια. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα νιώσω, αν θα παίξω. Πιστεύω, όμως, ότι θα ανατριχιάσω όταν πατήσω το χορτάρι της Τούμπας, μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους μας. Είναι κάτι δύσκολο, αλλά έχω προετοιμαστεί κατάλληλα για να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να μπω στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και να μην δείξω πράγματα. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία από τα... μαλλιά. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνίζομαι με παίκτες που έχουν τόσες εμπειρίες. Είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και θα με βοηθήσουν για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, χωρίς να έχω πολύ άγχος και μεγάλη πίεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα