Αντικαταστάθηκαν οι εισαγγελείς των στημένων

10:05 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει αποχωρήσει από την θέση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Αθηνών και από τον περασμένο Σεπτέμβριο βρίσκεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαβρύτων. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σιμιτζόγλου είχεασχοληθεί ενεργά με την υπόθεση των στημένων αγώνων καθώς είχε ασκήσει δίωξη στον Μπέο με την κατηγορία της εκβίασης στον διαιτητή Δαλούκα για το Άρης-ΠΑΟ ενώ είχε παραπέμψει στον εισαγγελέα Μπαξεβάνη την υπόθεση για

το Μακάμπι-ΟΣΦΠ.

Την θέση του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου στην ποδοσφαιρική εισαγγελία Αθηνών έχουν πάρει δυο νέοι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, ο Χαράλαμπος Λακαφώσης και ο Αριστείδης Κορέας, ο οποίος πρόσφατα έχει ασχοληθεί με καταγγελίες για στημένους αγώνες.

Η κυρία Ράικου, η οποία είχε και εκείνη ασχοληθεί ενεργά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών πήρε προαγωγή για την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Η κυρία Ράικου είχε συστήσει ένα ειδικό τμήμα εισαγγελέων που ασχολούνταν με το οικονομικό έγκλημα και σε αυτό το τμήμα συμμετείχαν τόσο ο κύριος Σιμιτζόγλου όσο και η κυρία Παπανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα