«Η καλύτερη επιλογή ο ΟΣΦΠ για Μιραλάς»

10:30 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι μέσα από παρεξηγήσεις και προβλήματα, ο Κέβιν Μιραλάς τελικά ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι η καλύτερη επιλογή για τον ποδοσφαιριστή όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κριστόφ Ενροτέ στην εφημερίδα "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ"
- Για την παρεξήγηση που είχε

δημιουργηθεί το καλοκαίρι με την διοίκηση: "Στην αρχή υπήρχαν προβλήματα και παρεξηγήσεις. Ίσως δεν τους είχα καταλάβει εγώ καλά, ίσως λίγο εκείνοι... Το θέμα είναι πως ήταν ένα κεφάλαιο που ανήκει στο παρελθόν. Αυτή την στιγμή, οι σχέσεις μου με τον κύριο Μαρινάκη και τον κύριο Βρέντζο, είναι εξαιρετικές. Ξέρουν τι θέλω, ξέρω τι θέλουν και δεν υπάρχει πλέον κανένα... σύννεφο. Είμαστε πολύ καλά και χαίρομαι πολύ που ο Κέβιν έμεινε στον Ολυμπιακό, επειδή είναι ένας μεγάλος σύλλογος και του δίνει όσα χρειάζεται".
- Για το πώς αισθάνεται ο Μιραλάς στην Ελλάδα: "Είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Του αρέσει να παίζει στον σύλλογο, έχει δεθεί και απολαμβάνει κάθε στιγμή. Έγινε η καλύτερη επιλογή για τον Κέβιν. Ήταν ό,τι καλύτερο να μείνει στον Ολυμπιακό".
- Για τις εμφανίσεις του Βέλγου μεσοεπιθετικού την εφετινή σεζόν: "Νομίζω πως τα πάει καλά. Σίγουρα μπορεί να τα πάει καλύτερα. Ο στόχος του Κέβιν άλλωστε είναι πάντα να προοδεύει. Πάντως δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Δουλεύει σκληρά και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα. Είτε παίζει στα άκρα, είτε στην κορυφή της επίθεσης, ο στόχος του είναι να κάνει το καλύτερο. Αφού ο προπονητής και η ομάδα τον χρειάζονται στα άκρα, θα παίξει εκεί. Κανένα πρόβλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα