Ρέινα: Να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας

15:23 5/5/2012 - Πηγή: AEK365

Για ακόμα μια σεζόν η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μια κακή πορεία στο πρωτάθλημα ωστόσο κατέκτησε το αγγλικό Λιγκ Καπ ενώ θα διεκδικήσει και το Κύπελλο Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι με τον Πέπε Ρέινα να υποστηρίζει πως σε περίπτωση που αυτός και οι συμπαίκτες του κατακτήσουν το τρόπαιο θα δώσουν χαρά στους υποστηρικτές της ομάδας.

Σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ τόνισε: "Ο πρώτος στόχος μας ήταν να εξασφαλίσουμε μία θέση στην Premier League που θα μας επέτρεπε να συμμετάσχουμε

στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν το πετύχαμε. Ωστόσο, η κατάκτηση του Λιγκ Καπ και η πιθανή απόκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας θα μας φέρει πίσω τη χαρά. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις δύο τίτλους την ίδια σεζόν, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό όπως το αγγλικό. Τα κύπελλα είναι σπουδαίοι τίτλοι και τους δίνω την πρέπουσα σημασία, ιδιαίτερα στο Κύπελλο Αγγλίας που είναι το πιο παλιό ποδοσφαιρικό τουρνουά του κόσμου. Αν το κερδίσουμε θα είναι μια εκπληκτική στιγμή στην ιστορία μας και θα δώσουμε χαρά στους υποστηρικτές μας, τους οποίους θεωρώ μοναδικούς. Αυτοί είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο σύλλογος και το αξίζουν να προσπαθούμε ώστε να τους χαρίζουμε τίτλους".
Για τον τελικό κόντρα στην Τσέλσι, ο Ρέινα δήλωσε: "Περιμένω έναν αγώνα που θα διεξαχθεί επί ίσοις όροις και θα είναι κυρίως παιχνίδι τακτικής. Το κλειδί της επιτυχίας θα το έχει όποιος καταφέρει να πάρει το προβάδισμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα