Τέρι: Δεν γυρίζω την πλάτη στην Αγγλία

14:32 5/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Τζον Τέρι μετά τις καταγγελίες του Άντον Φέρντιναντ της ΚΠΡ για ρατσιστική συμπεριφορά του διεθνούς στόπερ προς το πρόσωπο του με τον Τέρι να ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν θα τον κάνει να γυρίσει την πλάτη του στην εθνική ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι τόνισε: "Δεν θα... πετάξω την διεθνή μου καριέρα για κανέναν. Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ την χώρα μου και δεν θα γυρίσω ποτέ την πλάτη στην

Αγγλία. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Ωστόσο, απογοητεύτηκα που η αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μου αφαίρεσε την αρχηγία της ομάδας, καθώς αυτό σήμαινε τα πάντα για εμένα. Αλλά υπάρχουν φορές που αποδέχεσαι κάποια πράγματα και προχωράς παρακάτω".
Η δίκη για τις καταγγελίες του Άντον Φέρντιναντ εκκρεμεί ακόμη με τον Τέρι να απαντά στην ερώτηση αν θα είχε κάποιο πρόβλημα να παίξει στην Εθνική Αγγλίας δίπλα στον Ρίο Φέρντιναντ, αδελφό του Άντον: "Δεν έχω κανένα θέμα με κανέναν συμπαίκτη μου. Ποτέ δεν είχα. Δεν διαλέγω εγώ ποιοι παίζουν στην εθνική, και αν επιλεγώ εγώ δεν θα δημιουργήσω κανένα ζήτημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα