«Ψαλίδι» της NOVA σε Σούπερ Λίγκα

08:57 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τα μέλη της Super League κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. όταν ενημερώθηκαν πως η NOVA έστειλε επιστολή με την οποία ενημερώνει πως, λόγω οικονομικής Κρίσης, θα περικόψει το 25% του συνολικού ποσού που ήταν να διαθέσει στην Super League την νέα σεζόν. Δηλαδή

αντί για 44 εκατομμύρια ευρώ, η NOVA προτίθεται να διαθέσει 33 εκατομμύρια ευρώ.
Στην επιστολή του το συνδρομητικό κανάλι υπογραμμίζει πως οι τρεις λόγοι που οδήγησαν την διοίκηση της NOVA σε αυτή την απόφαση ήταν η οικονομική Κρίση και η πρωτοφανής ύφεση που δεν αφήνουν περιθώριο αισιοδοξίας για ανάκαμψη, το γεγονός ότι η αγορά δεν κινείται και οι συνδρομητές είναι πιθανόν να μειωθούν ενώ ο τρίτος λόγος που επικαλείται η NOVA είναι πως ο προϋπολογισμός πρέπει να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα.
Η πρόθεση της NOVA προκάλεσε αναστάτωση στους εκπροσώπους των ομάδων καθώς υπολόγιζαν στα χρήματα του συνδρομητικού καναλιού σε μια δύσκολη, οικονομικά, περίοδο για τις περισσότερες ομάδες και για αυτό στο χθεσινό Δ.Σ. της Super League αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Skoda Ξάνθης και του Λεβαδειακού η οποία θα συζητήσει με την NOVA σε μια προσπάθεια το "κούρεμα" να είναι 10-15% και όχι 25%.

Keywords
Τυχαία Θέματα