Νοκ άουτ ο Vince McMahon στο Raw SuperShow

Τη... φονική γροθιά του Big Show γεύτηκε ο Vince McMahon, πριν αποφασίσει για την τύχη του John Laurinaitis.

«Γεμάτη» παρουσία έκανε ο Vince στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw SuperShow. Ωστόσο η τελευταία του παρουσία στο ρινγκ συνδυάστηκε με το «Weapon of Mass Destruction» του Show! Μάλιστα δεν πρόλαβε να απολύσει τον Laurinaitis, GM του Raw και του SmackDown,

όπως του... ζήτησε και ο John Cena. Ο τελευταίος... σοκαρίστηκε από την ενέργεια του «World's Strongest Athlete» στο τέλος του τρίωρου σόου, αφού πρώτα αποκλείστηκε από τις εξελίξεις λόγω... πνιγμού. Μάλιστα ο Big Show δεν περιορίστηκε στα παραπάνω, αλλά διέλυσε του Kofi Kingston σε Cage Match!

Νωρίτερα ο World Heavyweight Champion είχε ζητήσει επίσης την απόλυση του Laurinaitis. Παράλληλα o Ιρλανδός Superstar κέρδισε τον Tensai με Brogue Kick, ενώ έμαθε πως θα αντιμετωπίσει τον Dolph Ziggler στο κυριακάτικο (17/06) No Way Out. Άλλωστε ο τελευταίος επικράτησε των Christian, Great Khali και... Jack Swagger σε Fatal Four Way Elimination Match ανάδειξης πρώτου διεκδικητή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Alberto Del Rio.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η AJ... αιφνιδίασε φιλώντας τον Kane. Μάλιστα το σκηνικό καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του main event, στο οποίο έκανε ομάδα με τον CM Punk εναντίον του Daniel Bryan και του «Big Red Monster». Ακολούθησε το pin από τον WWE Champion σε βάρος των «American Dragon».

Ο R-Truth μίλησε για τον τραυματισμό του, ο οποίος προκλήθηκε (σεναριακά) από τον Big Show. Ακόμα η Beth Phoenix πήρε τη νίκη σε Mixed Tag Team Match με Grand Slam επί της Divas Champion, Layla. Οι άνδρες του αγώνα ήταν οι... Ricardo Rodriguez και Santino Marella, αντίστοιχα.

Σε συμπληρωματικό ματς, ο Sin Cara επιβλήθηκε του Curt Hawkins. Ακόμα, ο Vader έκανε επιστροφή-έκπληξη και μοίρασε ένα «Vader Bomb» στον Heath Slater γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

Μία ακόμα εύκολη νίκη πήρε ο Ryback σε 1 vs 2 handicap match. Επίσης, μία συζήτηση της Natalya με τον Vince McMahon διακόπηκε από τον... Zack Ryder, ενώ ο πρόεδρος του WWE... υπέστη και Hornswoggle. Τέλος ανακοινώθηκε pre-show match ανάμεσα στον Brodus Clay και τον David Otunga στο No Way Out.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Sheamus κέρδισε τον Tensai.
Οι Ricardo Rodriguez & Beth Phoenix κέρδισαν τους Santino Marella & Layla.
Ο Dolph Ziggler κέρδισε τους Christian, Great Khali και Jack Swagger.
O Ryback κέρδισε τους Willard Fillmore & Rutherford «PS» Hayes.
O Big Show κέρδισε τον Kofi Kingston.
O Sin Cara κέρδισε τον Curt Hawkins.
O Vader κέρδισε τον Heath Slater.
Η AJ & ο CM Punk κέρδισαν τους Kane & Daniel Bryan.

Keywords
Τυχαία Θέματα