Ροναλντίνιο: Να δώσω απαντήσεις

08:17 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ροναλντίνιο δεν κλήθηκε για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου και πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει... τελειώσει ποδοσφαιρικά με τον ίδιο να θέλει να δώσει απαντήσεις ως παίκτης πλέον της Ατλέτικο Μινέιρο.

Σε δηλώσεις του ο Ροναλντίνιο τόνισε: "Όταν κάποιος δέχεται έντονη κριτική νιώθει την ανάγκη να απαντήσει και αυτό ακριβώς θέλω να κάνω

και εγώ".
Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εξήγησε και γιατί επέλεξε την Ατλέτικο Μινέιρο προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του λέγοντας: "Ο πρόεδρος είχε τις καλύτερες προθέσεις απέναντι μου και με προσκάλεσε να γίνω μέλος της οικογένειας της Ατλέτικο για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτή η εμπιστοσύνη που μου έδειξε ήταν και ο σημαντικότερος λόγος για να έρθω εδώ. Θέλω να αλλάξω την ζωή μου στην νέα μου ομάδα. Υπάρχει φοβερή οργάνωση εδώ και οι φίλαθλοι σου μεταδίδουν πολλή ενέργεια. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμένα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Δεν θέλω να πω πολλά λόγια αλλά θέλω να αρχίσω να δουλεύω άμεσα για να κάνω ευτυχισμένους τους ανθρώπους της Ατλέτικο".

Keywords
Τυχαία Θέματα