Πιο κάτω δεν πάει...

00:48 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 2-1 (1-2) 1-2 πεν.
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Δεν έχει πάτο το βαρέλι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έμεινε εκτός τελικού του Λιγκ Καπ γνωρίζοντας την ήττα στα πέναλτι από τη Σάντερλαντ.

Μία ευκαιρία είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να φτάσει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου και αυτή χάθηκε απέναντι στη Σάντερλαντ για να γνωρίσει την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι.

Στην κανονική διάρκεια, προηγήθηκε στο σκορ στο 37' με τέρμα του Έβανς, για να ακολουθήσει η παράταση. Εκεί, στο 119' ισοφαρίστηκε από την αντίπαλό

της με τέρμα του Μπάρντσλεϊ (τραγική γκάφα του Ντε Χέα), ωστόσο... πρόλαβε να κάνει το 2-1 στο επόμενο λεπτό για να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί όμως, η απειρία των παικτών της ήταν καθοριστική, καθώς στις πέντε εκτελέσεις ευστόχησε μόνο ο Φλέτσερ με τους Γουέλμπεκ, Γιανουζάι, Τζόουνς και Φάμπιο να αστοχούν για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση η Σάντερλαντ με 2-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Μπάτνερ (85' Εβρά), Κάρικ (94' Τζόουνς), Σμόλινγκ, Έβανς, Γιανουζάι, Φλέτσερ, Ερνάντεζ, Γουέλμπεκ, Καγκάβα (61' Βαλέντσια).

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Αλόνσο, Κάτερμολ (82' Γκάρντνερ), Ο' Σέι, Μπράουν, Τζόνσον, Κι, Φλέτσερ, Κόλμπακ, Μπορίνι (86' Άλτιντορ).

Keywords
Τυχαία Θέματα