Έξω και από το Κύπελλο η Μίλαν

23:58 22/1/2014 - Πηγή: AEK365

COPPA ITALIA-ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1-2
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Η έλευση του Σέεντορφ μπορεί να έφερε χαμόγελα και νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο η Μίλαν ηττήθηκε με 2-1 από την Ουντινέζε κι έμεινε εκτός συνέχειας. Δεδομένου μάλιστα πως στο Καμπιονάτο έχει χάσει σημαντικό έδαφος, η έξοδος στην Ευρώπη, μοιάζει πολύ δύσκολη.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπίρσα έκανε το γύρισμα από δεξιά και

ο Μπαλοτέλι εξ επαφής άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν, ενώ στο 15ο λεπτό ο Μπρκιτς είπε όχι σε σουτ του Ντε Γιονγκ. Στο 30' ο Σαπάτα πρόλαβε σωτήρια τον Φερνάντες, ο οποίος στο 35' είδε τον Αμπιάτι να του λέει όχι σε σουτ. Στο 41ο λεπτό η Ουντινέζε έφερε στα ίσα το ματς, καθώς ο Μουριέλ με πέναλτι νίκησε τον Αμπιάτι.

Στο 71' και στο 73' ο Μπρκιτς απέκρουσε δύο πολύ δύσκολα σουτ του Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ στο 76' η κεφαλιά του Ερτό έφυγε μόλις άουτ. Τελικά στο 78ο λεπτό ο Νίκο Λόπες έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ, έγραψε το 2-1 για την Ουντινέζε.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Σαπάτα (36' Μεσές), Ραμί, Εμάνουελσον (87' Αμπάτε), Ντε Γιονγκ, Νοτσερίνο (82' Χόντα), Μπίρσα, Κακά, Ρομπίνιο, Μπαλοτέλι.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Ερτό, Ντανίλο, Ντομίτσι, Βιντμέρ, Μπαντού, Άλαν, Λατσάρι (90+3' Πίντζι), Σίβα, Φερνάντες (69' Περέιρα), Μουριέλ (74' Λόπες).

Keywords
Τυχαία Θέματα