«Τσεκάρει» Στεργιανό η ΑΕΚ

22:37 22/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα από τα ταλέντα της Δράμας, τον νεαρό Γιάννη Στεργιανό, φέρεται να παρακολουθεί η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Marca - SL». Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής: «Η Ενωση εξετάζει αρκετές περιπτώσεις από τα «αλώνια» της Football League και σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται (και) ο 20χρονος αμυντικός

της Δόξας Δράμας Γιάννης Στεργιανός.
Γεννημένος στις 31 Μαΐου του 1993, ο νεαρός δεξιός μπακ ξεπετάχτηκε μέσα από το «αβγό» της Δόξας και αγωνίζεται τα τέσσερα τελευταία χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο με την φανέλα των «μαυραετών».
Εκανε το ντεμπούτο του στη Β΄Εθνική τη σεζόν 2010-11, ενώ η παρθενική εμφάνισή του στη Super League καταγράφηκε στις 20/11/11 στην αναμέτρηση Δόξα Δράμας - Πανιώνιος. Εκείνη την αγωνιστική περίοδο (2011-12) μέτρησε 11 συμμετοχές με την μακεδονική ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Ακολούθησαν 28 παιχνίδια την περασμένη σεζόν στη Football League, ενώ φέτος μετράει 13 ματς και η καταμέτρηση συνεχίζεται...!
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca - SL» σκάουτερ της ΑΕΚ παρακολουθεί στενά τον αμυντικό της Δόξας και η περίπτωσή του βρίσκεται ψηλά στη λίστα των παικτών οι οποίοι προέρχονται από την Football League».

Keywords
Τυχαία Θέματα