Πικέ: Είμαι υπέρ της διαβούλευσης, όχι της ανεξαρτησίας

20:58 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

Το θέμα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας απασχολεί τους Ισπανούς με τον Ζεράρ Πικέ να σημειώνει πως ο ίδιος είναι υπέρ της διαβούλευσης και όχι υπέρ της ανεξαρτησίας.
Σε συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με το Λουξεμβούργο, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Το να αγωνίζομαι με την εθνική ομάδα είναι κάτι το οποίο απολαμβάνω πάντα. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι σπίτι μου και

θα έρχομαι πάντα χαρούμενος να παίξω για την εθνική ομάδα, όποτε με καλεί. Εγώ υπερασπίζομαι το δικαίωμα των Καταλανών να εκφραστούν".
Για το θέμα της Καταλονίας, ο Πικέ δήλωσε: "Νομίζω πως έχω πολύ ξεκάθαρες ιδέες και δεν πρέπει να επηρεάζουν το επάγγελμα μου. Άλλο πράγμα είναι η κοινή γνώμη, τη σέβομαι αλλά τελικά αυτό που έχει σημασία είναι να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο. Είμαι υπέρ της διαβούλευσης, όχι της ανεξαρτησίας. Δεν θα ήμουν στην εθνική ομάδα αν δεν το ένιωθα".
Για το στόχο της Εθνικής Ισπανίας είπε: "Στόχος μας είναι το EURO. Είμαστε σε ένα γκρουπ που δεν είναι από τα πολύ δύσκολα. Σίγουρα, η ήττα την Πέμπτη είναι ένα βήμα πίσω αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Δεν παίξαμε άσχημα κόντρα στη Σλοβακία, η ομάδα είχε την μπάλα και τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια όμως εκείνοι είχαν τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες. Δεν πρέπει να γινόμαστε δραματικοί, συνεχίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα