Φιλική νίκη για Παναιτωλικό

20:42 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

Φιλικό... διπλό για την ομάδα του Αγρινίου, η οποία επικράτησε 2-1 των γηπεδούχων στο νησί των «Φαιάκων» με ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Το φιλικό παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς μόλις στο 6' η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ, χάρις σε εξαιρετικό σουτ του Ομπράντοβιτς, από το ύψος της περιοχής. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά, στο 53' ο Καπέλ εκμεταλλεύτηκε την λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον Κουτζαβασίλη και με πλασέ, σε κενή εστία έκανε το 1-1.

Η ανατροπή για τους Αγρινιώτες

ολοκληρώθηκε στο 70ο λεπτό, όταν ο Βλάχος έκανε πέναλτι, ο Άλβες το εκτέλεσε, ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε, αλλά ο Καλογέρης ακολούθησε την φάση «έκοψε» στον Άλβες, ο οποίος δεν είχε... πρόβλημα να σκοράρει χωρίς... αντίπαλο.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχ. Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Καϊκούτ, Ρόχας, Γκόμες, Σαμπάτ, Καρντόζο, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Κανακούδης.
Αγωνίστηκαν και οι: Κρητικός, Βλάχος, Ντιμιτρόφσκι, Μαρκόφσκι, Γεωργακόπουλος, Μπόρχα, Καραγιαννίδης, Ζορμπάς, Κουτζαβασίλης, Παρασκευαΐδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Ράφαελ, Μπεγιεράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Καλογέρης, Κόρμπος, Φωτάκης, Μαρτίνεζ, Βιγιαφάνε, Μορένο.
Αγωνίστηκαν και οι: Καπέλ, Άλβες, Βασιλείου, Κουτρουμάνος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουμπουλάκου, Μήλιος, Χαντάκιας, Ζαρκάδας, Κολοβούρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα