Μας ήρθε κουτί…

20:58 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-6ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΝΗΣΟΙ ΦΑΡΟΕ: 2-0
Γήπεδο: Γουίσντορ Παρκ

Μόνη πρώτη στον όμιλο η Βόρειος Ιρλανδία, που κέρδισε με 2-0 τα Νησιά Φαρόε.

Η Βόρειος Ιρλανδία μπήκε δυνατά στο ματς και στο 6ο μόλις λεπτό, ο Νόργουντ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπερντ έκανε το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι και ο ΜακΌλεϊ με προσπάθεια στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι πίεσαν κι άλλο και στο 21ο λεπτό, ο Φέργκιουσον έβγαλε

όμορφα για τον Λάφερτι που με ιδανικό πλασέ έγραψε το 2-0. Τα Νησιά Φαρόε είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 37ο λεπτό, καθώς κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μπενζάμισεν αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Στην επανάληψη η Βόρειος Ιρλανδία έριξε στροφές και κράτησε πολύ εύκολα τη νίκη.

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κάρολ, ΜακΛάφλιν, ΜακΌλεϊ (56' ΜακΚάλουφ), Μπερντ, Φέργκιουσον, Χουζ, Ντέιβις, Νόργουντ, Γουόρντ, ΜακΓκίν (67' ΜακΚούρτ), Λάφερτι (84' Μαγκένις).

ΦΑΡΟΕ: Νίλσεν, Ντέιβιντσεν, Γκρέγκερσεν, Νάτεσταντ, Γιουστίνουσεν (90+1' Μπαρταλστοβού), Νες, Χάνσον, Μπενζάμισεν, Χολστ (81' Όλσεν), Κλέτσκαρντ (75' Χάνσεν), Έντμουντσον.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Αρένα Νασιονάλα

Στο 1-1 κόλλησε η Ρουμανία με την Ουγγαρία μέσα στο Βουκουρέστι, κάτι που μας ευνοεί.

Η Ρουμανία ήταν απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα στο πρώτο μέρος, έχασε αρκετές ευκαιρίες και τελικά στο 45ο λεπτό άνοιξε το σκορ. ο Σανμαρτεάν έβγαλε όμορφα κάθετα για τον Ρατ, εκείνος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ρουσέσκου με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-0.

Η Ρουμανία χαλάρωσε στην επανάληψη και νόμισε πως καθάρισε τη νίκη, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Ντσούντσακ. Ο Ούγγρος άσος πέτυχε τα 1-1 με τρομερή εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 87' οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, αλλά ο Νίκολιτς αστόχησε από ιδανική θέση,

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Ρατς, Κίρικες, Γκοϊάν (5' Γκαρντός), Γκριγκόρε, Χόμπαν, Τσιπστίου, Πιντίλι, Σανμαρτεάν (67' Τανάσε), Μαξίμ (84' Στάνκου), Ρουσέσκου.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κιράλι, Καντάρ Γιουχάζ, Ντσούντσακ, Ελέκ, Βάργκα, Στίμπερ (46' Νίκολιτς), Κορτσμάρ, Γκέρα (77' Τόσζερ), Σζαλάι, Λόβρενκσιτς (63' Σιμόν)

Keywords
Τυχαία Θέματα