Κηδεία για τα «πάντσερ»

20:58 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-4ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΟΛΩΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Εθνικό στάδιο Βαρσοβίας

Τεράστια νίκη με 2-0 πέτυχε η Πολωνία κόντρα στην πρωταθλήτρια κόσμου, Γερμανία.

Το ματς ήταν πάρα πολύ μέτριο στο πρώτο μέρος, με τη Γερμανία να έχει μόλις μια μεγάλη φάση κι αυτή στο 44ο λεπτό, όταν ο Μπελαράμπι βρέθηκε σε καλή θέση, έκανε το σουτ, αλλά ο Σέζνι απέκρουσε.

Η Πολωνία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό. Ο Πίστσεκ έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Μίλικ με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Σέζνι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γκέτσε, ενώ στο 81' ο Ποντόλσκι σημάδεψε το δοκάρι της Πολωνίας. Τελικά όμως στο 88ο λεπτό, ο Μιλά μετά από ασίστ τυ Λεβαντόφσκι έκανε το 2-0.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέζνι, Σζουκάλα, Γοντλόβιετς, Γκλικ, Βαβρζίνιακ (84' Γεντρζέιστσικ), Πίστσεκ, Γκροσίτσκι (71' Σόμποτα), Κριτσόβιακ, Ρίμπους, Μίλικ (77' Μιλά), Λεβαντόφσκι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Χούμελς, Ντουρμ, Ρίντιγκερ (83' Κρούζε), Μπόατενγκ, Μπελαράμπι, Κρόος, Γκέτσε, Σίρλε (77' Ποντόλσκι), Κράμερ (71' Ντράξλερ), Μίλερ.

ΣΚΟΤΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Άιμπροξ

Τους πρώτους της βαθμούς μάζεψε η Σκοτία, που κέρδισε δύσκολα με 1-0 τη Γεωργία.

Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά, αλλά στο 28ο λεπτό, η Σκοτία ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Ρόμπερτσον έβγαλε από αριστερά τη σέντρα, η άμυνα της Γεωργίας έδιωξε ασταθώς, ο Μαλόνεϊ έκανε το συρτό σουτ με τον Λορία να αποκρούει, αλλά στη συνέχεια η μπάλα κόντραρε στον Κουμπούτια και κατέληξε στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Σκοτία έμεινε πίσω και κράτησε το μηδέν, ενώ στο 78' ο Νέισμιθ θα μπορούσε να κάνει το 2-0 αλλά αστόχησε από καλή θέση.

ΣΚΟΤΙΑ: Μάρσαλ, Χάτον, Ρόμπερτσον, Μάρτιν, Χάνλεϊ, Μαλόνεϊ, Μόρισον, Μπράουν, Άνια, Φλέτσερ (90' Μάρτιν), Νέισμιθ (80' ΜακΆρθουρ)

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λορία, Λομπζανίντζε, Κβερκβέλια, Γκριγκαλάβα, Κουμπούτια, Κβιρκβέλια (46' Οκριασβίλι), Κανκάβα, Νταουσβίλι, Παπάβα (70' Ντζαρία), Καζαϊσβίλι (80' Τσαντουρία), Γκελασβίλι.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ-ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: 7-0
Γήπεδο: Ντάμπλιν Αρίνα

Πλάκα έκανε στο Γιβραλτάρ η Ιρλανδία, που το κέρδισε με 7-0 κι έκανε έτσι το 2Χ2.

Η Ιρλανδία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την αρχή του αγώνα, στο 4ο μόλις λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χουλαχάν και στο 6' ο Κιν μετά από σέντρα του ΜακΓκίντι, έκανε από κοντά το 1-0. Στο 10ο λεπτό ο Πέρεθ είπε όχι σε σουτ του ΜακΛίν, ενώ στο 14' ο Κιν με το 2ο προσωπικό του γκολ, έκανε το 2-0. Ο Ρόμπικ Κιν ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 18ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι, ενώ στο 32' ο Χουλαχάν αστόχησε από καλή θέση και στο επόμενο λεπτό ο Πέρεθ απέκρουσε την προσπάθεια του ΜακΓκίντι.

Οι Ιρλανδοί μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 46' ο Κιν αυτή τη φορά έκανε το γύρισμα και ο ΜακΚλίν από κοντά με προβολή έγραψε το 4-0. Στο 51ο λεπτό, ο Πέρεθ απέκρουσε το σουτ του Χουλαχάν, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια στο πόδι του κίπερ του Γιβραλτάρ και το 5-0 ήταν γεγονός. Οι Ιρλανδοί συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 53' ο Πέρεθ απέκρουσε το σουτ του Κιν και στην επαναφορά ο ΜακΚλίν έκανε το 6-0. Το πάρτι των γηπεδούχων συνεχίστηκε στο 56ο λεπτό, με τον Χουλαχάν να αδειάζει τον Ρ.Τσιπολίνα και να κάνει το 7-0. Στο 61ο λεπτό το Γιβραλτάρ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Φορντ να αποκρούει το σουτ του Τζ.Τσιπολίνα, ενώ στο 64' ο Ντόιλ αστόχησε από ιδανική θέση. Στη συνέχεια οι Ιρλανδοί έριξαν στροφές και δεν πέτυχαν άλλο γκολ, αν και είχαν μερικές καλές φάσεις.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Φορντ, Γουίλσον, Ο'Σέι, Χέντρικ, ΜακΓκίντι, ΜακΚλίν, Μέιλερ, Γκίμπσον, Γουόρντ (70' Γουοόρντ), Χουλαχάν (63' Ντόιλ), Κιν (63' Μέρφι)

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Πέρεθ (60' Ρομπά), Βάισμαν, Ρ.Τσιπολίνα (57' Σαντος), Τζ.Τσιπολίνα, Κασκιάρο, Μπάντο (46' Γκίλινγκ), Γουόκερ, Γκόσλινγκ, Μπ.Πέρεθ, Παγιάς, Λ.Κασκιάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα