Πετράκης: Ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρία

08:19 19/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στο 2-2 με τον Πανθρακικό και ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και στο γεγονός πως ο Πανθρακικός δεν έκανε ευκαιρίες στο παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης:
"Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι, ξέραμε ότι ήταν σημαντικό αυτό το ματς, ελέγχαμε τη κατάσταση σε όλη τη διάρκεια, δεν μας έκανε ευκαιρίες ο αντίπαλος. Κατά διαστήματα παίζαμε καλά, βάλαμε δυο γκολ, ειδικά το

δεύτερο με οργανωμένη αντεπίθεση και δεχτήκαμε δυο γκολ χωρίς ευκαιρίες των αντιπάλων. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο αυτά. Έκαναν σπουδαία προσπάθεια τα παιδιά, αλλά δεν μας πήγε το αποτέλεσμα εκεί που θέλαμε. Έχουμε προσανατολισμένο το μυαλό μας στο κύπελλο με τα Χανιά και στον αγώνα του Σαββάτου με τη Ξάνθη".
Για το αν επαναπαύτηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 1-0: "Δεν μπορούμε να παίζουμε συνέχεια με τον ίδιο ρυθμό. Προσπαθούσαμε να διαφυλάξουμε αυτά που έχουμε και μετά να δούμε τα επόμενα. Ήμασταν προσεκτικοί, κάναμε φάσεις, αλλά μας έλειπαν κάποιες προϋποθέσεις για φάσεις".
Για την αλλαγή του Σκόνδρα: "Ο Πανθρακικός άλλαξε διάταξη και έπαιξε 3-5-2 και έπρεπε να είμαστε και εμείς προσεκτικοί. Δεν είναι θέμα αν μπήκε ο Σκόνδρας. Στο γήπεδο δεν παίζουμε μόνοι μας. Παρόλα αυτά, δεν μας έκανε ο αντίπαλος ευκαιρία. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα