Πελεγκρίνι: Να καλύψουμε τη διαφορά

07:48 19/1/2015 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε 2-0, εντός έδρας, από την Άρσεναλ και βρίσκεται στο -5 από τη πρωτοπόρο Τσέλσι με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να υπογραμμίζει πως η ομάδα του πρέπει να προετοιμαστεί ώστε να κερδίσει το συγκρότημα του Ζοσέ Μουρίνιο, σε δυο εβδομάδες, και να καλύψει τη διαφορά.
Σε δηλώσεις του μετά την ήττα στο "Etihad", ο Χιλιανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει τίποτα. Ακόμα και αν δεν κερδίσουμε ή δεν πάρουμε ισοπαλία απέναντι στη Τσέλσι, μπορούμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε, γιατί στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Ήταν μακρύς ο δρόμος για να καλύψουμε τους 8 βαθμούς διαφορά από τη Τσέλσι και τώρα είναι στο +5, οπότε θα είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε, να νικήσουμε στο παιχνίδι και να καλύψουμε πάλι τη διαφορά".
Για τη φάση του πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της Άρσεναλ, ο Πελεγκρίνι δήλωσε: "Δεν θέλω να μιλήσω για το πέναλτι, γιατί πιστεύω ότι άλλαξε το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν ο λόγος που χάσαμε. Πριν το πέναλτι, είχαμε τη κατοχή της μπάλας, παίξαμε κοντά στη περιοχή τους και δεν είχαν ουσιαστικές ευκαιρίες για να σκοράρουν σε όλο το παιχνίδι. Για μένα, δεν ήταν πέναλτι, αλλά η κίνηση του Κομπανί που επιτρέπει στον Μονρεάλ να... βουτήξει, ήταν αχρείαστη".
Τέλος, ο Πελεγκρίνι δήλωσε πως "δεν ήμασταν όσο δημιουργικοί θα έπρεπε. Είχαμε πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια μας, αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Νομίζω ότι η Άρσεναλ έπαιξε πολύ συγκεντρωμένα, αμύνθηκε πάρα πολύ καλά και της άξιζε να πάρει κάτι από το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα