Χάβος: Δόθηκαν πολύ εύκολα κάρτες

08:07 19/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Παναιτωλικός έχασε 2-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Μάκη Χάβο να στέκεται στο πρέσινγκ των παικτών του Ολυμπιακού και στις κίτρινες κάρτες που έδειξε στους παίκτες του ο διαιτητής Δημητρόπουλος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος
-Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:

"Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι με δυο καλές ομάδες. Στο τακτικό κομμάτι δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος εκτός από κάποια λεπτά προς το τέλος. Πιέσαμε τον Ολυμπιακό στα 2/4 του γηπέδου αλλά τα δυο αμυντικά του χαφ είχαν πολλά τρεξίματα. Στο δεύτερο μέρος μέχρι να δεχθούμε γκολ δεν είχαμε κάποια άλλη φάση από τον Ολυμπιακό. Όταν σκόραρε τα πράγματα για εμάς έγιναν άσχημα. Ο Ολυμπιακός ήταν βελτιωμένος και καλύτερος στο αμυντικό του τρανζίσιον και για αυτό αλλάξαμε το σύστημα παίζοντας με δυο επιθετικούς όμως και πάλι δεν κάναμε πολλά πράγματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ξέρετε ότι εγώ δεν κάνω σχόλιο για τη διαιτησία, αλλά νομίζω ότι σήμερα δεχθήκαμε αναίτια πέντε κίτρινες κάρτες που μας δυσκολεύουν για τη συνέχεια. Δόθηκαν πολύ εύκολα. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Συγχαίρω τα παιδιά για τη προσπάθεια και συνεχίζουμε".
-Για τις δυσκολίες του αγώνα: "Κοιτάξτε, όταν παίζεις στο Καραϊσκάκη ξέρεις πως θα δεχθείς πίεση. Γνωρίζαμε το πώς να ανταπεξέλθουμε. Εγώ θα σταθώ σε ό,τι είπα πριν. Ήταν καλύτερος και βελτιωμένος ο Ολυμπιακός στο αμυντικό τρανζίσιον. Εκεί μας πίεζε όταν κλέβαμε μπάλες και δεν μας άφηνε να κάνουμε φάσεις".
-Για την συνέχεια και το ρόστερ: "Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε ενισχυθεί. Θα πάρουμε και παίκτη για το κέντρο. Θα είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στην συνέχεια και θα βελτιωνόμαστε ματς με ματς".
-Για το εάν ο Παναιτωλικός έπιασε το μάξιμουμ: "Όχι εμείς το τελευταίο διάστημα είμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Στο Καραϊσκάκη πάντα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Δεν πιάσαμε το μάξιμουμ όμως σήμερα, όπως με τον Αστέρα Τρίπολης που είχαμε 12 τελικές. Πίεζε σωστά ο Ολυμπιακός και δεν μας άφηνε να κάνουμε φάσεις".
-Για τις διαφορές Περέιρα-Μίτσελ: "Ναι από το πρώτο παιχνίδι είδαμε πως προσπαθεί να παίξει με εξτρέμ ο κ. Περέιρα. Ο κ. Μίτσελ δεν το έκανε αυτό. Ο κ. Περέιρα προσπαθεί να επιτεθεί με πιο πολλούς παίκτες και δίνει βάρος στο τραζίνσιον στην άμυνα, που είναι σημαντικό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο".
-Για τον Ολυμπιακό και την εικόνα του: "Στο ποδόσφαιρο όποιος πει ότι τα ξέρει όλα κάνει λάθος. Με την αλλαγή προπονητή ήταν στο πρόγραμμα το ματς με τη Νίκη Βόλου που δεν έδωσε. Είχε τον χρόνο να δουλέψει σε ότι ήθελε. Με ευλάβεια για να περάσει όσο ήθελε. Από την άλλη όταν δεν δίνεις αγώνα μεσοβδόμαδα σου λείπει ρυθμός".

Keywords
Τυχαία Θέματα