Πετκάκης: Δεν ήταν στα καλύτερα του ο ΠΑΟ

11:01 12/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμός επικρατεί στην Νέα Σμύρνη μετά την πρόκριση του Νέου Πανιωνίου στα πέναλτι επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Δημήτρη Πετκάκη να υποστηρίζει πως οι "πράσινοι" δεν ήταν στα καλύτερα τους και να υπογραμμίζει πως "χτύπησαν" στα κενά του αντιπάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πετκάκης στο NOVASPORTS FM 94.6: "Νομίζω

πως το Κύπελλο είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Κάθε ματς δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος της αναμέτρησης ή έχουμε αποκλειστεί ή έχουμε προκριθεί. Χαρήκαμε πάρα πολύ για την πρόκριση και το είχαμε ανάγκη ως ομάδα. Και ο κόσμος το χάρηκε πολύ. Πρέπει να συνεχίσει να μας βοηθάει έτσι όπως το κάνει τώρα.
Το επόμενο ματς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη σοβαρότητα και ελπίζω να έρθει μια καλή κλήρωση για εμάς.
Όλα τα παιδιά γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η χρονιά αυτή για τον Πανιώνιο. Το καλό είναι πως στην ομάδα βρίσκονται πολλοί Έλληνες παίκτες. Αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και διατηρούμε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Έχουμε δείξει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα και νομίζω πως θα φτάσουμε στον στόχο μας και στο πρωτάθλημα και θα παραμείνουμε στην κατηγορία.
Πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι είχα πει στον Σιδεράκη πως πρέπει να βγει και να το διασκεδάσει. Ο Γιάννης δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και ήταν πολύ καλός χθες. Σταθερός στις επεμβάσεις του και σίγουρος.
Για εμένα ήταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω έναν ποδοσφαιριστή με την ταχύτητα του Κουίνσι. Είχα προετοιμαστεί όμως κατάλληλα και όπως φαίνεται τα πήγα καλά.
Όλες οι ομάδες κάνουν μια... κοιλιά. Αυτή την περίοδο κάνει... κοιλιά ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω πως θα το ξεπεράσουν.
Εμείς είχαμε δει πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στα καλύτερα του το τελευταίο διάστημα. Προετοιμαστήκαμε για αυτό για να τον χτυπήσουμε εκεί που είχε κενά".

Keywords
Τυχαία Θέματα